29 / 04 / 2024

Bosch kadeh tutucu ile kadehlerinizi çizilmeden, güvenle yıkayın!

Bosch kadeh tutucu ile kadehlerinizi çizilmeden, güvenle yıkayın!

Bosch Ev Aletleri’ nin yaşamınızı iyileştiren yeni ürünü, bulaşık makinesinde narin kadehlerinizi çizilmeden, güvenle yıkamanızı sağlayan kadeh tutucu aparat. Bosch kadeh tutucu ile kadehlerinizi çizilmeden, güvenle yıkayın...



Bosch SMS69T58TR / SMS69U78TR bulaşık makinelerinin içinde standart olarak bulunan ve diğer 4 program ve üstü tüm Bosch bulaşık makinelerine de uyumlu olan kadeh tutucu sayesinde kadehlerde mükemmel temizlik elde etmek artık çok kolay.


“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, yeni özel kadeh tutucu aparatıyla narin şarap ve şampanya kadehlerini güvenle yıkamanızı sağlıyor.

Bulaşık makinesinde devrilme riski olduğu için kadehler raflara güvenli olarak yerleştirilemiyor. Kadehleri elde yıkamak ise ayrı bir dert; hem fazla su harcanmasına neden oluyor hem de özellikle kurutmaya çalışırken kadehler kolayca kırılabiliyor. Bu sorunun üstesinden gelmek için Bosch Ev Aletleri, özel kadeh tutucu aparatı geliştirdi.

 

Kadehlerinizi bulaşık makinesinde güvenle yıkayın

Bosch kadeh tutucuda, her kadehin kendi yeri var. Bir kilit mekanizması ile sıkıca sabitlenen kadehler birbirine temas etmiyor, böylece sürtünmeden dolayı oluşabilecek çizilmelerin ve devrilmenin önüne geçiliyor. Makinenin alt sepetine konabilen ve tıpkı çatal-kaşık sepeti gibi çıkarılabilen kadeh tutucu sayesinde güvenle yerleştirilen kadehler, çizilmeden mükemmel bir şekilde temizleniyor ve rahatlıkla kurutuluyor. Siz de kadehlerinizi yıkamakla uğraşıp, kırılırlar diye korkmaktan kurtuluyor ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenin tadını çıkarıyorsunuz.

 

Bosch SMS69T58TR ve SMS69U78TR bulaşık makinelerinin içinde standart olarak bulunan kadeh tutucu, 4 program ve üstü tüm Bosch bulaşık makineleri ile de uyumlu. Mevcut Bosch bulaşık makinelerine ek olarak bu aparatı almak isteyenler ise sadece 63 TL ödeyerek kadeh tutucuya sahip olabiliyor.



Geri Dön