12 / 05 / 2024

Bosch Serie 6 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Bosch Serie 6 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi almak isteyenler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch Serie 6 Çamaşır Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...



HEM DETERJAN HEM SU TASARRUFU YAPIN

i-DOS otomatik dozajlama teknolojisi sayesinde her yıkamada doz ayarı yapmanıza gerek kalıyor. Deterjan ve yumuşatıcı gözlerini bir kere doldurduğunuzda, i-DOS sensörleri her yıkama için gereken doğru deterjan miktarını ve su miktarını ayarlıyor. Bu sayede hem deterjan hem de su tasarrufu sağlıyor.

ÇAMAŞIRLARINIZDAKİ KİRLERİ OTOMATİK OLARAK YOK EDER

Tertemiz yıkanmış çamaşırlara ulaşmak Bosch ile artık daha kolay. Bunun için çamaşır makinenizi doldurup “Start” tuşuna basmanız yeterli oluyor. Çünkü makineniz kumaşın rengine ve kirlilik derecesine göre her şeyi otomatik ayarlıyor ve her defasında size kusursuz yıkama sonuçlarını garantiliyor.

Bosch Serie 6 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

ALLERGYPLUS: GİYSİLERİNİZE VE CİLDİNİZE KARŞI HASSAS

Doğru yıkanmayan çamaşırlar genellikle cilt tahrişine ve alerjiye neden olabilecek parçacıklar taşır. İşte bu yüzden Bosch, AllergyPlus'ı geliştirdi. AllergyPlus seçildiğinde mümkün olduğunca çok alerjen kalıntısını etkili bir şekilde azaltmak amacıyla yüksek yıkama sıcaklığı, daha uzun süreli ve ilave durulama uyguluyor. Bu da çamaşırlarınızda daha az polen parçacığı, tüy ve toz anlamına geliyor. Bu program, alerji sorunu yaşayan ve hassas ciltli kişiler için ideal bir program olarak öne çıkıyor.

BOSCH SERİE 6 ÇAMAŞIR MAKİNESİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

71,6 kg ağırlığa ve 9 kg kapasiteye sahip çamaşır makinesi, A+++ enerji sınıfı, çoklu su koruması, SpeedPerfect, süper-kısa 15'/30' ve yorgan ilave yıkama programlarıyla adeta göz dolduruyor.

BOSCH SERİE 6 ÇAMAŞIR MAKİNESİ KAÇ TL?

Bosch’un resmi internet sitesinde 16.210,00 liraya satışa sunulan çamaşır makinesi, Garanti, YapıKredi, ve İş Bankası başta olmak üzere diğer kartlara da uygun taksit seçeneklerine sahip olmasıyla ön plana çıkıyor.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Ocak 2023 tarihinde saat 05.17'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, euro 20.28 Türk Lirası, altının gramı ise 1149 Türk Lirası değerindedir.

Bosch Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 19 Ocak 2022 fiyat listesi

Vestel Retro FD56001 Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Geri Dön