29 / 04 / 2024

En uygun fiyatlı Bosch Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 14 Mart 2023 fiyat listesi...

En uygun fiyatlı Bosch Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch WGA141X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesi; 9 kilogram kapasitesi, etkili programları ve fonksiyonlarıyla en kirli çamaşırları bile yıpratmadan derinlemesine temizler. Peki, Bosch WGA141X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesi en düşük fiyatla nereden alınır? İşte detaylar...



Bosch WGA141X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesi; 9 kilogram yıkama, 1000 devir sıkma kapasitesine sahiptir. Uzun ömürlü ve sessiz motoru aynı zamanda enerji tasarrufludur. Bosch'un en ucuz çamaşır makinesi olarak öne çıkan WGA141X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesi, sahip olduğu özel fonksiyonlarla kusursuz temizlik sağlar. 

 En uygun fiyatlı Bosch Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 14 Mart 2023 fiyat listesi...

UZUN ÖMÜRLÜ SESSİZ MOTOR
Bosch’un EcoSilence Drive motora sahip WGA141X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesi, çalışmakta olduğunu unutturacak kadar sessizdir. Fırçasız, enerji tasarruflu EcoSilence Drive hem uzun ömürlü, hem de 10 yıl parça garantilidir.

ALLERGY PLUS PROGRAMI
Allergy Plus programı, bebekler veya alerjik ciltler için, yıkama esnasında ısıyı sabit tutarak çamaşırları daha hijyenik bir şekilde temizler. Mikroplar ve toz akarları gibi yaygın alerjenleri etkisizleştirir. Ayrıca çamaşırları iyice durlayarak deterjan artıklarından arındırır.

KISA SÜREDE KUSURSUZ SONUÇ
SpeedPerfect özellikli Bosch WGA141X1TR Çamaşır Makinesi, temizlikten taviz vermeyerek yıkama süresini yüzde 65'e kadar azaltır. SpeedPerfect'in programların çoğuyla, tüm yükleme miktarı ve çamaşır türleriyle karma şekilde kullanımı mümkün. Örneğin, SpeedPerfect ile karışık programı seçin; 4 kilograma kadar karışık çamaşır, 46 dakika gibi bir sürede tertemiz yıkansın.

HASSAS ÇAMAŞIRLARA NAZİK YIKAMA
Sevdiği giysilerin daha uzun ömürlü olmasını kim istemez ki... Vario Drum sistemi, her türlü çamaşırı nazik ve etkin bir şekilde temizler. Suyu eşit dağıtarak giysilerin kırışmasını ve esnemesini engeller. Damla biçimli asimetrik kanatları, çamaşırları hassas bir şekilde merkeze doğru çevirir. Böylece, en kirli giysilerde bile zarar vermeden derinlemesine temizlik sağlanır. 

ÖZEL TASARIM YAN DUVARLAR
AntiVibration yan duvar tasarımı güzel göründüğü gibi aynı zamanda denge sağlayıp titreşimi azaltır. Geliştirilmiş yalıtım, gürültü seviyesini düzenler ve Bosch WGA141X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesi, sıkma programında bile sessiz çalışır.

Peki, Bosch WGA141X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesi ne kadar su harcar? Bosch WGA141X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesi ne kadar elektrik kullanır? Bosch WGA141X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesi yorgan yıkar mı?  Bosch WGA141X1TR Serie 4 Çamaşır Makinesi Kaç TL?

 


Geri Dön