01 / 05 / 2024

En uygun fiyatlı Bosch çamaşır makinesi kaç TL, özellikleri ne? 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

En uygun fiyatlı Bosch çamaşır makinesi kaç TL, özellikleri ne? 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch kalitesiyle uygun fiyatı birleştiren WGA141X1TR modeli, 9 kg kapasitesi ile tek seferde çok miktarda çamaşır yıkar. Maksimum sıkma gücü 1000 devir hızındadır. Peki, Bosch WGA141X1TR çamaşır makinesi ne kadar? İşte detaylar...



Modern tasarımı dijital panel ve kontrol düğmesi ile tamamlanan Bosch WGA141X1TR çamaşır makinesi, 9 kg kapasitesi ve yüksek performans sağlayan özellikleri ile öne çıkıyor.

En uygun fiyatlı Bosch çamaşır makinesi kaç TL, özellikleri ne? 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch kalitesiyle uygun fiyatı birleştiren WGA141X1TR modeli, 9 kg kapasitesi ile tek seferde çok miktarda çamaşır yıkar. Maksimum sıkma gücü 1000 devir hızındadır. Tambur hacmi 63 litre, enerji verimlilik sınıfı ise C’dir. VarioDrum özel tambur yapısı, her tip çamaşırı hassas ve etkin şekilde yıkar. Eşit su dağıtımı yaparak giysilerin kırışmasını ve deforme olmasını engeller. Damla biçimindeki asimetrik kanatları, çamaşırları hırpalamadan merkeze doğru çevirir. Böylece, en kirli giysiler bile yıpranmadan en iyi şekilde temizlenir. 

Bosch WGA141X1TR çamaşır makinesi, uzun ömürlü EcoSilence Drive motor teknolojisi ile sessiz ve verimli çalışır. SpeedPerfect teknolojisi ile az miktarda çamaşır için daha az enerji ve zaman harcayarak ekonomik kullanım sunar. AntiVibration teknolojisinin titreşimi en aza indiren çalışma performansı ve yan duvarlar için özel tasarım yalıtım sistemi, makinenin sıkma programında bile sessizliği korumasını sağlar.

• Suda bekletme opsiyonu, inatçı lekeleri yumuşatarak daha kolay çıkarır.
• Leke çıkarma opsiyonu zorlu 4 leke (çay, kan, yağ ve kozmetik) için çözüm sunar.
• ActiveWater Plus özelliği kumaş tipi ve çamaşır miktarına göre gereken su miktarını otomatik ayarlayarak israfı önler.
• AllergyPlus programı giysileri alerjenlerden ve deterjan artıklarından arındırarak hassas ve hijyenik yıkama yapar.
• Reload teknolojisi ise yıkamayı durdurarak unutulan kıyafetleri ekleme imkanı sunar.

Peki, Bosch 9 kilo 1000 devir çamaşır makinesi ne kadar? Bosch WGA141X1TR çamaşır makinesi kaç TL? 

 


Geri Dön