29 / 04 / 2024

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Verimli su ve enerji kullanımıyla tasarruf sağlayan Bosch SMS44DI01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelik kazanı ve çizilmelere karşı dayanıklı dış yüzeyi ile uzun ömürlüdür. Peki, Bosch paslanmazlık garantisi kaç yıl? İşte detaylar...



Beyaz eşya devi Bosch’un en popüler bulaşık makinesi olarak öne çıkan SMS44DI01T modeli, D enerji sınıfında yer alıyor, 13 kişilik ve 4 programlı.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yüksekliği ayarlanabilir 3 katlı üst sepet özelliğine sahip makinede büyük tencere ve uzun kadehlere her zaman yer bulunur. Otomatik su tasarruf sistemi ile dikkat çeken ürün 10 yıl paslanmazlık garantisi veriyor.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Rackmatic Teknolojisi
Rackmatic teknolojisi üst sepet yüksekliğinin, makine doluyken bile 3 farklı kademede ayarlanmasını sağlar. Böylece alt sepete büyük tabak ve tencereler üst sepete uzun kadehler kolayca yerleştirilir. 

Su Tasarruf Sistemi
Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi, active water su tasarruf sistemi ile maksimum verimlilikle mükemmel sonuçlar almanızı sağlar.

Sessiz Çalışır
EcoSilence Drive fonksiyonlu cihaz işini sessiz yapar. EcoSilence Drive, sürtünme sesini en aza düşüren fırçasız, bir motorla donatılmıştır. 

Başlatma Zamanını Seçebilirsiniz
Zaman erteleme fonksiyonu ile başlatma zamanınını seçerek bulaşıkların iş saatinde ya da geceleri yıkanmasını sağlayabilirsiniz.

Ekstra Hijyen 
Ekstra hijyen fonksiyonu ile daha uzun süre yüksek sıcaklıkta yıkanan çok yağlı bulaşıklarda bile tam temizlik sağlanır.

Peki, 4 programlı Bosch bulaşık makinesi kaç TL? Bosch 4 Programlı Bulaşık Makinesi özellikleri ne? Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi kaç TL?

 


Geri Dön