29 / 04 / 2024

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi kaç TL, en uygun nerede? 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi kaç TL, en uygun nerede? 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi, ayarlanabilen üst sepet yüksekliği ile büyük tencere ve tavalara ekstra yer sağlar. Bir yıkamada 9,5 litre su kullanır. Peki, Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi, ne kadar elektrik harcar? Profilo BM5221MA kaç programlı? 



5 yıkama programı ve 13 kişilik kapasiteye sahip olan Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi, D enerji sınıfında yer alır. Yarım yük yıkama fonksiyonu az miktarda bulaşığın makinenin tam dolmasını beklemeden yıkanmısını sağlar.

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi kaç TL, en uygun nerede? 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Asansörlü 3 basamaklı üst sepet, doluyken bile aşağı ve yukarıya çekilebilir. Ayarlanan üst sepet yüksekliği ile büyük tencere ve tavalara yer açılmış olur. Makine temizlik fonksiyonu, kireç ve yağ kalıntılarını arındırır, cihazın ömrünü uzatır. Akıllı deterjan dozaj sistemi deterjanı özel sepete alır ve kusursuz temizlik sağlanır. 

PROFİLO BM5221MA BULAŞIK MAKİNESİNİN ÖZELLİKLERİ

Yarım Yük Yıkama Avantajı
Az bulaşık çıkaran ve makinenin dolmasını beklemek istemeyenler için çok uygun bir fonksiyondur. Az miktardaki bulaşığın makinenin dolmasını beklemeden su ve elektrik tasarrufu yaparak yıkanmasını sağlar.

Tencere Tavalara Yer Açılır
Üst sepet, kenarlarında yer alan mandallarla doluyken bile aşağı ve yukarıya hareket ettirip ayarlanır. Bu sayede alt sepete büyük tava ve tencereler üst sepete de uzun bardaklar rahatça sığar. 

Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi
Tablet deterjan, en doğru anda, özel tasarlanmış sepet kısmına otomatik olarak düşer. Böylece deterjan tamamen çözülür ve kusursuz sonuç sağlar.

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi fiyatı kaç TL? Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi eko program kaç dakika?  Profilo BM5221MA ne kadar?

 


Geri Dön