04 / 05 / 2024

Böylesi görülmedi! Bu altcoinin fiyatı bir gün içinde tam yüzde 60 arttı!

Böylesi görülmedi! Bu altcoinin fiyatı bir gün içinde tam yüzde 60 arttı!

Kripto para piyasasında bugün oldukça hareketli bir gün yaşandı. Bir altcoinin fiyatı gün içerisinde yaklaşık yüzde 60 artarak tüm dünyada şaşkınlık uyandırdı. Peki bu altcoin hangisi ve fiyatı saatler içinde neden bu kadar arttı?



Çin’den gelen iyi haberlerle moral ve Amerikan Merkez Bankası’nın faiz indirimlerde yumuşamaya gideceğine dair beklentiler, kripto varlık piyasalarını da hareketlendirmişti. Ancak bugün yaşanan bi gelişme, bu kadarı da olamaz dedirtti!

Kripto dünyasının oyun alanındaki önemli temsilcilerinden Gala Games (GALA)’da oldukça dikkat çekici bir fiyat hareketliliği yaşadı.

Tradingview’in haberine göre, Gala’nın öğle saatlerinde 0.023 dolar seviyelerinde seyreden token fiyatı öğleden sonra yaklaşık olarak yüzde 50 0.038 dolara ulaştı.

Böylesi görülmedi! Bu altcoinin fiyatı bir gün içinde tam yüzde 60 arttı!

GALA, MOBİL OYUN PLATFORMU’NU SATIN ALDIĞINI DUYURMUŞTU

Söz konusu bu yükselişin arkasında Gala Games’in 20 milyon kullanıcıya sahip olduğu iddia edilen bir mobil oyun stüdyosunu satın alması olduğu ve bu oyun stüdyosunun yıllık toplam gelirinin ise 100 milyon doların üstünde olduğu iddia ediliyor.

Satın alınan bu stüdyosunun GALA ekosistemine geçeceği iddia edilen 15 oyunu bulunduğu ve bunların bir kısmının Appstore üzerinde halihazırda indirilebilir olduğu da iddialar arasında.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön