19 / 05 / 2024

Böylesi görülmedi! Bu altcoinin fiyatı bir gün içinde tam yüzde 60 arttı!

Böylesi görülmedi! Bu altcoinin fiyatı bir gün içinde tam yüzde 60 arttı!

Kripto para piyasasında bugün oldukça hareketli bir gün yaşandı. Bir altcoinin fiyatı gün içerisinde yaklaşık yüzde 60 artarak tüm dünyada şaşkınlık uyandırdı. Peki bu altcoin hangisi ve fiyatı saatler içinde neden bu kadar arttı?



Uzmanlar, satın alınan bahse konu bu oyun şirketinin Ember Entertainment olduğunu tahmin ediyor.

Diğer taraftan, Gala Games resmi Discord hesabından yapılan açıklamada ayrıca GALA bünyesindeki oyun sayısının ise 53’e çıktığı duyuruldu.

Daha önce de, Gala Games altcoin resmi hesabından yapılan paylaşımda platform üzerinde yapılan satın alımlar için kullanılan GALA tokenlerinin tamamının yakılmasına dair bir anket olumlu sonuçlanmıştı.

Böylesi görülmedi! Bu altcoinin fiyatı bir gün içinde tam yüzde 60 arttı!

Eric Schiermeyer tarafından kurulan Gala Games,  Schiermeyer popüler bir sosyal ve mobil oyun şirketi olan Zynga’nın kurucu ortağıydı. Şirket, Schiermeyer’in liderliğinde, Mafia Wars, Zynga Poker ve Farmville gibi popüler oyunları piyasaya sürmüştü.

Dijital oyun dünyasının ileri noktalarında çalışmalarıyla tanınan Eric Schiermeyer, yaptığı açıklamada, blok zinciri tabanlı bir oyun ağı oluşturmak ve oyunculara oyunları üzerinde daha fazla sahiplik hakkı vermek amacıyla Temmuz 2019’da Gala Games’i kurduğunu duyurmuştu.

ALTCOIN NEDİR?

Blockchain teknolojisinin en büyük hacme sahip kripto para birimi Bitcoin olmakla birlikte,  zaman içinde Bitcoin’e alternatif olarak üretilen pek çok altcoin mevcut. Altcoin, ifadesi tek başına bir kripto para birimini ifade etmemekle birlikte, Bitcoin'in alternatifi tüm kripto paralar için bu terim kullanılmakta.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön