23 / 05 / 2024

Brent petrol ne kadar? 11 Mart Cuma petrol fiyatları kaç dolar?

Brent petrol ne kadar? 11 Mart Cuma petrol fiyatları kaç dolar?

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın ardından yükselişe geçen petrol fiyatları, 11 Mart Cuma gününe yatay bir seyirle başladı. Uluslararası piyasalarda işlemlerini sürdüren petrol fiyatları, güne 110,12 dolar seviyelerinden başladı.



Analistler, piyasalarda diğer büyük üreticiler üstünden petrol arzını yükseltme çabalarına karşın Rus petrolüne daha fazla yaptırım uygulanmasına ilişkin endişeler sebebiyle oynaklığın sürdüğünü kaydetti.

DİRENÇ - DESTEK BÖLGELERİ

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşa ilişkin haber akışının da piyasaların yönünü belirlediğine işaret eden uzmanlar, arz endişelerinin piyasalarda ana risk unsuru olarak fiyatlandığını belirtti.

 Brent petrol ne kadar? 11 Mart Cuma petrol fiyatları kaç dolar?

Brent petrolde teknik açıdan 107,76 ile 105,17 dolar aralığının destek, 110,35 ile 112,94 dolar aralığının ise direnç olarak takip edileceği aktarılıyor.

Akaryakıtta büyük indirim bekleniyor! Brent petrolde sert düşüş...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön