29 / 04 / 2024

BTM Shingle, yapılara farklı ve estetik bir görünüm kazandırıyor

BTM Shingle, yapılara farklı ve estetik bir görünüm kazandırıyor

Yurtiçi Satış Müdürü Orkun Ürkmez, ürünün çatılarda yaşanan akma, yıpranma gibi sorunlara kesin çözümler sunduğunu söyledi



Türkiye'nin sektöründeki öncü firmalarından BTM'nin, çatıların yalıtımı konusunda çözüm olarak geliştirdiği BTM Shingle, yapılara farklı ve estetik bir görünüm kazandırıyor. BTM Shingle, geniş renk ve desen seçeneği sayesinde binaya uyumlu seçimler yapılmasına olanak sağlarken, çatıları çarpıcı bir görüntüye ve kalıcı güzelliğe kavuşturuyor.
BTM Yurtiçi Satış Müdürü Orkun Ürkmez, BTM Shingle'ın, çatılarda yaşanan akma, yıpranma gibi sorunlara karşı kesin çözümler sunduğunu, hafif yapısı sayesinde binalara yük getirmediğini söyledi.

BTM Shingle uygulamasının, diğer çatı kaplama malzemelerine göre kolay ve hızlı olduğunu belirten Orkun Ürkmez, ürünün uzun yıllar bakım gerektirmeyen özelliğiyle bakım-onarım maliyetlerini azalttığını kaydetti.

Ürkmez, "BTM Shingle, çatılara, baca kenarlarına, girintili çıkıntılı alanlara kolaylıkla uygulanabiliyor. Tüm iklimsel koşullara dayanıklı olan ürünümüz sıcakta akıyor, soğukta ise kırılmıyor. Türkiye'nin ilk dekoratif çatı kaplama malzemesi olan BTM Shingle, 6 farklı modele ve 21 renk seçeneğine sahip" dedi.
YeniAsır


Geri Dön