23 / 07 / 2024

Bu banka emekliye 10 bin TL ödeyecek!

Bu banka emekliye 10 bin TL ödeyecek!

Emeklilere yapılan yeni yıl zammı bütçelerini bir nebze ferahlatırken, gözler bankaların maaşını taşıyanlara vereceği promosyonlara çevrildi. Emekliler, toplu para ile ihtiyaçlarını karşılayacakları promosyon miktarının açıklanmasını bekliyor.




BANKA PROMOSYONLARI MERAKLA BEKLENİYOR

Yapı Kredi Bankası'nın  vereceği promosyon miktarı pek çok kişi için yüreklere su serpen miktarda olacak. 2023 yılının ilk günlerinden itibaren merak konusu olan promosyonlarda bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Hangi bankanın ne kadar promosyon vereceği ise sıklıkla araştırılıyor.

Bu banka emekliye 10 bin TL ödeyecek!

Yapı Kredi’nin promosyon kampanyasında,  maaşını 3 yıl süreyle bu bankadan alma taahhüdünde bulunanlara yönelik ödenecek promosyonlar dikkat çekiyor.

EN AZ 10 BİN TL ÖDENECEK

Yapı Kredi Bankası, en düşük emekli maaşı olarak belirlenen 5 bin 500 TL'ye ek olarak 4 bin 900 TL promosyon ödemesi yapacak. Ek ödeme ile birlikte ödeme miktarı toplam 10 bin 400 TL’ye çıkacak.

Maaşı  7.500 -9 bin 999 TL arasında olan emekliler ise 6 bin 300 TL ödeme alacak.

ING’den düşük faizli, sıkıştırmayan kredi! Tam 10 bin TL nakit veriyor!

 ‘Evim olsun”  diyene Ziraat Bankası’ndan piyango gibi kredi! Faiz oranına gören inanamadı!

Kara listeye giren kredi çekebilir mi? Bankaların kara listesinden nasıl çıkılır?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön