07 / 05 / 2024

Bu banka faturanızı sizin yerinize ödüyor! Üstüne 150 TL hediye

Bu banka faturanızı sizin yerinize ödüyor! Üstüne 150 TL hediye

Yapı Kredi Bankası, hazırladığı son kampanyayla, hem fatura ödeme talimatları oluşturup faturaların ödenip ödenmediğini kontrol etmekten sizi kurtarmakta hem de ilave olarak 150 TL kazanmanızı sağlamakta. 



Yapı Kredi Bankası Fatura Talimatına 150 TL Ödül Kampanyası Özellikleri Nedir?
11 Ağustos tarihinde başlamış olan kampanya, 10 Eylül 2022 tarihine kadar devam ediyor. 10 Eylül tarihine kadar, Yapı Kredi Bankası’ ndaki hesabınızla oluşturduğunuz her Fatura Ödeme Talimatı için 10 TL puan kazanma şansınız bulunmakta. Aynı zamanda bu talimatları kredi kartınızdan oluşturursanız, 10 TL daha puan kazanacaksınız. Her müşteri toplamda 10 adet fatura ödeme talimatı için 100 TL, 5 adet kredi kartı fatura talimatı için 50 TL olmak üzere, toplamda 150 TL puan kazanabilmektedir.

Fatura ödeme talimatlarınızı uğraşmadan kolay bir şekilde Yapı Kredi Mobil uygulaması aracılığıyla oluşturabilmeniz mümkün. Talimatlarınızı Bireysel İnternet Şubesi aracılığıyla da kolayca gerçekleştirebileceksiniz. Kampanyadan puan kazanabilmek için, oluşturduğunuz tüm fatura ve HGS geçiş talimatlarının yeni olması gerekmekte. Var olan talimatların iptal edilerek yeniden oluşturulmasıyla, puan kazanamayacaksınız. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön