06 / 05 / 2024

Bu banka faturanızı sizin yerinize ödüyor! Üstüne 150 TL hediye

Bu banka faturanızı sizin yerinize ödüyor! Üstüne 150 TL hediye

Yapı Kredi Bankası, hazırladığı son kampanyayla, hem fatura ödeme talimatları oluşturup faturaların ödenip ödenmediğini kontrol etmekten sizi kurtarmakta hem de ilave olarak 150 TL kazanmanızı sağlamakta. 



Yapı Kredi bankası Fatura Talimatı Nasıl Oluşturulacak?
Yapı Kredi Bankası mobil uygulamayı cep telefonunuza indirip, mobil şube aracılığıyla talimatlarınızı oluşturmak mümkün. Ayrıca Yapı Kredi Bankası Bireysel İnternet Şubesi aracılığıyla da talimatlarınızı birkaç dakika içerisinde oluşturabileceksiniz. Oluşturduğunuz her yeni fatura talimatı için 10 TL puan kazanacaksınız. Fatura talimatı ya da HGS otomatik geçiş talimatları da kampanya kapsamındadır. Eğer fatura ödeme talimatınızı ya da HGS geçiş talimatınızı kredi kartınız aracılığıyla oluşturacaksınız, ilave 10 TL daha puan kazanabileceksiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön