22 / 07 / 2024

Bu bankadan rakiplere rest! Yüzde 0,99 karşılığında 20 bin TL'ye kadar nakit ihtiyacı karşılayacak!

Bu bankadan rakiplere rest! Yüzde 0,99 karşılığında 20 bin TL'ye kadar nakit ihtiyacı karşılayacak!

Önemli banka isimlerinden biri olan o banka, yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. İşte, düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin detaylar...




Mart ayı boyunca geçerli olacak bu kampanya, ihtiyaç kredisi almak isteyen herkes için avantajlı faiz oranları sunuyor. Bankaya yeni katılan kişilerin yararlanabileceği kampanyaya başvurmak için 18 yaşından büyük olmak yeterli. 

Bu bankadan rakiplere rest! Yüzde 0,99 karşılığında 20 bin TL ye kadar nakit ihtiyacı karşılayacak!

Yeni müşterilere düşük faiz garantisi

ING Bank, nakit sıkıntısı çeken tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Banka, Turuncu Ekstra programına kayıt yaptıran ve ilk kez ING müşterisi olan yeni müşterileri için yüzde 0,99 başlangıç faiziyle 20 bin TL'ye kadar kredi hizmeti sağlayacağını açıkladı. 

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketicilerin, ING Bank mobil uygulaması üzerinden ING müşterisi olmaları ve ardından Turuncu Ekstra programına dahil olmaları gerekiyor. Mevcut müşteriler ise doğrudan mobil uygulama üzerinden yüzde 1,24 başlangıç faizli kredi kampanyasından faydalanabilirler.

ING Bank, yeni müşteriler için düzenlediği yüzde 0,99 başlangıç faizli kredi kampanyası ile tüketicilere finansal destek sağlamayı amaçlıyor. Bu kampanya ile ING Bank, nakit ihtiyacı olan tüketicilere uygun faiz oranları ile kredi hizmeti sunuyor
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön