05 / 05 / 2024

Bu belediye sürpriz bir kararla itfaiye eri alacak! Başvuru tarihleri ve şartları belli oldu!

Bu belediye sürpriz bir kararla itfaiye eri alacak! Başvuru tarihleri ve şartları belli oldu!

İş arayanlara güzel haber Burdur Tefenni Belediyesi’nden geldi. Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Belediyenin personel alımı kapsamında da başvuru şartları ve detaylar da belli oldu.



İTFAİYE ERİ ALIMI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

 Burdur Tefenni Belediyesi bünyesinde itfaiye eri olarak görev almak isteyen adayların üniversite eğitimini tamamlamış olması gerektiği öğrenildi. Bunun yanı sıra, 2022 yılında yapılan KPSS’den Tefenni Belediye tarafından belirtilen baraj puanına sahip olması gerektiği ifade edildi. Aynı zamanda, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48’nci maddesinin a bendindeki şartları taşıyor olmak aranan şartlar arasında olduğu aktarıldı.

Tüm bunlara ilave olarak da itfaiye yönetmeliği 15/A maddesindeki özel koşulların arandığı bildirildi. Söz konusu özel koşullar ise şu şekilde oluştu:

İtfaiye eri kadrosu için müracaat edecek kişilerin, kilo oranı aç karına hesaplanacakken, boy hesaplaması ise çıplak ayakla olmak koşuluyla erkekler için en az 1.67 metre, kadınlar için ise en az 1.60 metre olması gerektiği öğrenildi. Ayrıca, boy ve kilo oranının belediye tarafından hesaplanacağının altı çizildi.

 Bu belediye sürpriz bir kararla itfaiye eri alacak! Başvuru tarihleri ve şartları belli oldu!

Söz konusu kadroya başvuru yapmak isteyen adayların, son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olması istenirken, adayların, en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olması talep edilen başvuru koşulları arasında yer aldığı belirtildi.

Gerekli koşulları sağlayan adayların 6 Temmuz 2023 -10 Temmuz 2023 tarihleri arasında başvuru işlemlerini Tefenni Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne yapması gerektiği ifade edildi.

Garanti BBWA müjdeyi bugün verdi! Hesaplara hediye para yatacak!

BİM’de domates salçası 59,75 TL’ye, siyah zeytin 52,50 TL’ye, beyaz peynir 59 TL’ye düştü!

Emeklilere seyyanen zamlı yeni maaş tablosu ortaya çıktı! Yüzde 30-50 zam yapılacak!

Geri Dön