02 / 05 / 2024

Her bütçeye uygun! Bu bulaşık makineleri kaçmaz! 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Her bütçeye uygun! Bu bulaşık makineleri kaçmaz! 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Hayat pahalılığını iliklerimize kadar hissettiğimiz bugünlerde bulaşık makinesi fiyatları da alıp başını gitti. Şayet şu sıralar sizin de bir bulaşık makinesine ihtiyacınız varsa bu listeye bir göz atın. Çünkü hepsi gerçekten çok uygun.



Bulaşık makineleri evlerimizin en önemli beyaz eşyalarından biri. Bulaşık makinesi kullanımı iş yükümüzü hafiflettiği gibi su ve zaman tasarrufu ayrıca hijyen sağlar. Elde yıkamaya göre çok daha ekonomik, güvenli ve temizdir. Fiyatları; marka, program sayısı, teknik özellik, enerji sınıfı gibi pek çok kritere göre değişen bulaşık makineleri arasından herkesin kendi bütçesine uygun bir model seçmesi mümkün.

Her bütçeye uygun! Bu bulaşık makineleri kaçmaz! 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

ELDE YIKAMAYA GÖRE DAHA EKONOMİK

Bulaşık makinelerinde genelde 3-6 arasında değişen program bulunuyor. Program süreleri, yıkama derecesi ve bulaşık miktarına göre değişiklik gösteriyor. Genelde her marka ve modelin program süresi de birbirinden farklı oluyor. Hızlı yıkama, ekonomik yıkama gibi programlarla yıkama sürelerini azaltarak enerji tasarrufu sağlamak mümkün. 

Bulaşık makineleri yıkama başına eko programda ortalama 12,9 - 9.5 litre arasında su harcıyor. Elde yıkamaya göre çok daha fazla su tasarrufu sağlıyor. Bulaşık makinesinin alt ve üst sepetlerini kullanırken doğru yerleştirme yapmak, temizlik kurallarına dikkat etmek ve kullanım kılavuzunda yazılan kurallara uymak makinenizin ömrünü uzatır.

 


Geri Dön