06 / 05 / 2024

Bu da oldu! Sosyal medyayı karıştıran görüntü!

Bu da oldu! Sosyal medyayı karıştıran görüntü!

Çekya'da bir kişi otoyola Formula aracıyla çıktı. Görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Aracı kullanan kişinin benzer bir girişimi 2019 yılında da yaptığı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...



BENZER BİR ARAÇ 2019’DA KAZAYA NEDEN OLMUŞTU!

Çekya’da 2019 yılında yine Formula aracıyla otoyola çıkan ve kazaya sebebiyet veren sürücünün, kullandığı araç daha sonra park edilmiş halde bulunmuştu. 45 yaşındaki araç sahibi yakalanıp kazaya sebep olmaktan mahkemeye çıkarılmıştı. Aracın sahibi hakkındaki tüm suçlamaları reddetmiş ve aracı kullanan kişinin kendisi olmadığını söylemişti. Bunun üzerine mahkeme inceleme başlatarak sürücünün çekilen görüntülerini izlemişti. Fakat görüntülerde sürücünün kask takması nedeniyle kimliği tespit edilememişti.. Bu  nedenle mahkeme, delil yetersizliğinden aracın sahibini serbest bırakmıştı.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Bakalım bu kez otoyala Formula aracıyla çıkan sürücünün kimliği tespit edilebilecek mi? Bu kez görüntülerde sürücünün kasklı olduğu görülüyor. Konu sosyal medyada tartışılırken kullanıcılar, sürücünün yine ceza almadan kurtulacağı fikri üzerinde yoğunlaşıyor. Bakalım bu kez de otoyolda Formula aracı kullanan şahıs ceza almadan kurtulabilecek mi? 

İkinci el oto pazarında fiyatlar ne durumda! İşte en çok satan modeller ve fiyatları...

Ferrari'de fren sorunu: Araçları geri çağırıyor!

Türkiye'nin Otomobili TOGG test sürüşünde görüntülendi!


Geri Dön