29 / 04 / 2024

Bu fiyata SUV kalmadı! İşte Volkswagen T-Cross fiyat listesi

Bu fiyata SUV kalmadı! İşte Volkswagen T-Cross fiyat listesi

Türkiye pazarına yeni katılan Volkswagen T-Cross, uygun fiyata satılan SUV modellerinden birisi olarak öne çıkıyor.



Türkiye’deki SUV model araçlara duyulan sevginin farkına varan Volkswagen, kısa bir zaman önce T-Cross modelini piyasaya sürmüştü. B-SUV alanındaki alternatifleri arttırarak satışlarını yükseltme planlarını yapan marka, şu anda önemli rakiplerle mücadele etmek zorunda. Bu rakipler arasında Peugeot 2008, Hyundai Kona ve Citroen C3 Aircross önde gelirken; Seat Arona, Skoda Kamiq gibi seçenekler de tüketicilerin alternatifleri arasında yer alıyor. Peki ancak Volkswagen T-Cross, fiyat olanakları ile günümüzde tüketicilere nasıl tercihler vadediyor? İşte detaylar!

Volkswagen T-Cross, günümüzde üç farklı donanım paketi ile bayilerdeki yerini almış vaziyette. Bunlardan giriş paketinin fiyatı, 594.800 TL olarak karşımıza çıkıyor. Life olarak isimlendirilen söz konusu donanımda 110 beygir güç üreten 1.0 litrelik benzinli motora manuel şanzıman eşlik ediyor. Aynı donanımsal özelliklere sahip olan ancak şanzıman tipi otomatik olan diğer seçeneğin fiyatı ise resmi siteye göre 683.600 TL seviyesinde.

Bu fiyata SUV kalmadı! İşte Volkswagen T-Cross fiyat listesi

Volkswagen T-Cross 455 litrelik bagaj hacmi sayesinde sınıfının beklentilerini fazlasıyla karşıladığını da kanıtlıyor. İç mekandaki yaşam alanı anlamında da kullanıcılarını üzmeyen otomobil, 0’dan 100’e 10.4 saniyede ulaşabiliyor. Fabrika verilerine göre şehir içi kullanımlarda 6.0 litrelik bir yakıt tüketimi sunan araç, bu özelliği ile de sürücülerini memnun etmeyi başarıyor.


Geri Dön