13 / 05 / 2024

Bu hafta borsa altın ve euro kaybettirdi, euro kazandırdı! Yatırımcılar bakmadan sakın geçmeyin

Bu hafta borsa altın ve euro kaybettirdi, euro kazandırdı! Yatırımcılar bakmadan sakın geçmeyin

Borsa İstanbul'da bugün işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 3,74, altının gram satış fiyatı yüzde 2,06 ve euro/TL yüzde 0,23 değer kaybederken, dolar/TL yüzde 0,06 değer kazandı. Yatırımcılar bakmadan sakın geçmeyin...



ONS VE GRAM ALTIN FİYATI!

3 Şubat 2023 son dakika altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başlarken günü yine değer kayıpları ile kapattı. Ons altın Fed faiz kararı sonrası 1950 dolara kadar yükselirken bugün kağanışta ons altın fiyatı 1866 dolar oldu. Gram akltın fiyatı ise bugün günü 1166 liradan tamamladı.

Peki bugün euro ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 3 Şubat döviz kurları kaç TL? Son dakika...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön