13 / 05 / 2024

Bu hafta borsa altın ve euro kaybettirdi, euro kazandırdı! Yatırımcılar bakmadan sakın geçmeyin

Bu hafta borsa altın ve euro kaybettirdi, euro kazandırdı! Yatırımcılar bakmadan sakın geçmeyin

Borsa İstanbul'da bugün işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 3,74, altının gram satış fiyatı yüzde 2,06 ve euro/TL yüzde 0,23 değer kaybederken, dolar/TL yüzde 0,06 değer kazandı. Yatırımcılar bakmadan sakın geçmeyin...



DOLAR VE EURO/TL KURU NE KADAR OLDU? 3 ŞUBAT 2023

Amerika ve Avrupa Merkez Bankaları'nın faiz kararı sonrası gözler dolar ve euro kuruna çevrilmişti. Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası dolar kuru yatay seyrine devam etti. Avrupa Merkez Bankası faiz kararı sonrası ise euro/TL kuru yükselişe geçti.

 Bu hafta borsa altın ve euro kaybettirdi, euro kazandırdı! Yatırımcılar bakmadan sakın geçmeyin

Euro dolar paritesi kararın hemen ardından 1,10 seviyesine yükseldi. Euro/TL kuru bugün ise 20,67 liradan alınıp, 20,79 liradan satılıyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı ise 19,10 lira, satış fiyatı ise 19,18 liradan işlem görüyor.  Dolar endeksi ise bugün 102,550 seviyesinde değerleniyor. 

Bu hafta yatırmcısına en çok kazandıran euro olurken, altın, dolar ve borda bu hafta yatırımcısına kaybettirdi.

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

İslam Memiş doların rekor yapacağı tarihi açıkladı! Üstüne basa basa rakam verdi! Bu rakamı görenler bayram etti

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön