17 / 05 / 2024

Bu ilde yaşayanların başına talih kuşu kondu! Belediyeden görülmemiş yardım! Başvurular sona ermeden göz atın!

Bu ilde yaşayanların başına talih kuşu kondu! Belediyeden görülmemiş yardım! Başvurular sona ermeden göz atın!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin 2500 TL yardım yapacağı öğrenildi. Şahinbey Belediyesi’nden ikamet eden herkes belediyenin yaptığı yardım desteğine başvurabilecek. İşte detaylar...



Yardımlar 1000 lira, 1500lira, 2000 lira ve 3000 lira şeklinde yapılıyor. Özellikle öğrencilere en fazla yardım yapan belediyeler arasında yer alan ve Şahinbey’de ikamet eden öğrencilere pek çok konuda yardım yapan Şahinbey Belediyesi, öğrencilere daha rahat bir eğitim hayatı sağlamak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarıyla ortak projeler ortaya koyuyor. Belediyenin yaptığı yardımlara başvurmak isteyenler, doğrudan belediye binasına giderek veya belediyenin resmi internet sitesi üzerinden başvurarak yardım almaya hak kazanıyorlar.

YARDIMDAN KİMLER YARARLANIR?

Şahinbey Belediyesi, eğitim hayatında başarılı olan öğrencilere ilave destek sağlıyor. Bazı öğrencilere burs veriliyor, ancak örgün eğitimde olanlar, notları belirli bir düzeye ulaşırsa karşılıksız burs alabiliyor. Uzaktan eğitim veya açık öğretim öğrencilerine burs verilmiyor. Belediye ayrıca bu yardımların yanında koli ve gıda yardımı da yapıyor.

Bu ilde yaşayanların başına talih kuşu kondu! Belediyeden görülmemiş yardım! Başvurular sona ermeden göz atın!

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ YARDIM BAŞVURUSU

Şahinbey Belediyesi yardım başvuruları, Şahinbey sınırları içinde yaşayan ve ihtiyacı olan herkes tarafından yapılıyor.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ KAYIT FORMUNA NEREDEN ULAŞABİLİRİM?

Kayıt formları belediyenin resmi internet sitesinde bulunabiliyor. Yardım sağlamak için başvuru formlarını eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekiyor. Bilgilerin doğruluğu teyit edildikten ve yardım ihtiyacı olan insanlar belirlendikten sonra gerekli yardımlar yapılıyor.

İşsizlere müjde üstüne müjde! İŞKUR 81 ilde alım yapacak! Müjdeli haber resmen açıklandı!

Süt fiyatlarına öyle bir zam geldi ki! Duyanlar bu kadar da olmaz dedi! İşte son dakika süt fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön