19 / 05 / 2024

Bu kampanya, sıfır otomobil almak için bekleyenleri çok sevindirecek!

Bu kampanya, sıfır otomobil almak için bekleyenleri çok sevindirecek!

Sıfır otomobilde yaşana tedarik sorunu ve fiyatların hemen her gün güncellenmesi, pandemiden bu yana vatandaşın en büyük sorunlarından biri. Ancak bir markadan son gelen haberler vatandaşı oldukça sevindirecek türden.



FIAT EGEA’DAN SEVİNDİREN KAMPANYA

Türkiye’de vatandaşın adeta belini büken enflasyon ve dövizde yaşanan hareketlilik otomobil fiyatlarını astronomik rakamlara çekerken birçok kişi otomobil sahibi olma hayalinden vazgeçmeye başladı.

Bu kampanya, sıfır otomobil almak için bekleyenleri çok sevindirecek!

Ancak Türkiye’de en çok tercih edilen ve geçtiğimiz senelerde peş peşe satış rekorları kıran Fiat Egea, yeni bir kampanya başlattı.

Fiat Ege’dan tarafından duyurulan kampanya sıfır araç sahibi olmak isteyenleri çok sevindirecek bir haber geldi.

YARISINI ŞİMDİ, DİĞER YARISINI SENEYE ÖDE!

Buna göre, vatandaş, Fiat’tan aldığı Ege marka otomobilin fiyatının yarısını şimdi, diğer yarısını ise seneye ödeyebilme imkanına sahip olacak.

İşte, yarısını şimdi kalanını seneye ödeyin. Böyle bir fırsat bir daha gelmez. İşte kampanyanın ayrıntıları…

2023 yılıyla birlikte araç fiyatlarında hareketlilik başladı. Otomobil fiyatları peş peşe gelen zamlarla birlikte sürekli olarak değişirken o markadan dev kampanya haberi geldi.

Marka tarafından yapılan duyuruya göre, Fiat Egea'dan alacağınız sıfır otomobilin ödemelerini yarısını şimdi diğer yarısını ise seneye yapabileceksiniz.


Geri Dön