08 / 05 / 2024

Bu kampanya, sıfır otomobil almak için bekleyenleri çok sevindirecek!

Bu kampanya, sıfır otomobil almak için bekleyenleri çok sevindirecek!

Sıfır otomobilde yaşana tedarik sorunu ve fiyatların hemen her gün güncellenmesi, pandemiden bu yana vatandaşın en büyük sorunlarından biri. Ancak bir markadan son gelen haberler vatandaşı oldukça sevindirecek türden.



Artan enflasyonla birlikte yeni yılda tüm markalar yeni modellerinde fiyat güncellemeleri yaparken, akşam parasını denkleştiren vatandaş, sabah gittiğinde aynı fiyata araba alamıyor. Hal böyle olunca da vatandaşların büyük bölümü araba hayali kurmaktan vazgeçiyor.

Bu kampanya, sıfır otomobil almak için bekleyenleri çok sevindirecek!

Ancak hayallerinizi ertelemeye gerek yok. Çünkü Türkiye’de en çok rağbet gören araç markalarından birinden sevindiren bir kampanya haberi geldi.

Türkiye’de sıfır otomobil ffiyatlarındaki artış vatandaşın en fazla yakındığı konuların başında geliyor. Pandemi nedeniyle yükselişe geçen ve 2023’ün ilk günlerinde de önemli fiyat artışları yaşayan otomobil fiyatları değişmeye devam ediyor. Diğer taraftan vatandaş ucuza araç almak için yapılan kampanyaları yakından takip ederken beklenen haber o markadan geldi. “Sıfır araç alacaklar dikkat! Yarısını şimdi, kalanını seneye ödeyin. Bu fırsat kaçmaz!” sloganı ile ile vatandaşa duyurulan bu kampanyanın detaylarını merak ediyorsanız haberimizde…


Geri Dön