Ekonomi

Bu kart sahiplerine müjde! 200 TL ödeme kapıda

Ziraat Baknası Kurban Bayramından önce yaptığı duyuruda bankkartı olanlara 200 TL vereceğini söylemişti. Kampanyayı hatırlatan banka bu ödeminin 31 Temmuz'da son bulacağını duyurdu.Duyuruya göre bankkartı olanlara 200 TL bankkart lira verileceği söylenmişti

Ziraat Bankası Kurban Bayramı öncesinde banka kartı olanlara duyuru yapılmıştı. Duyuruya göre bankkartı olanlara 200 TL bankkart lira verileceği söylenmişti. Söz konusu kampanyanın ise ay sonunda sona ereceği söylendi. Banka tarafından yapılan duyuruda şu noktalara dikkat çekildi. Anlaşmalı giyim, ayakakbı, market, aksesuar, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri her alışverişe 20 TL, toplamda 200 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. 

Kampanya 21 Haziran-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında geçerli olup, kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından “Kampanyaya Katıl” butonuna tıklnması gerekiyor. Alternatif olarak KAZAN200 yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi gerektiği belirtilen duyurunun devamında Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı market, giyim, ayakkabı, aksesuar, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri her alışverişe 20 TL, toplamda 200 TL Bankkart Lira verileceği açıklandı.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapılması gerektiği belirtilerek Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil olmadığı aktarılan duyuruda aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edileceği söylendi.

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelerde bulunuldu.

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecek.

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmekte. 

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak.

Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapmak mümkün.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 200 TL Bankkart Lira kazanabilecek. 

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanya içinde değil.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilecek.

İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilme olmayacak. 

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değil.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak.

Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacak.