13 / 05 / 2024

Bu ödemeyi duyanların gözleri yuvalarından fırladı! Bu fırsat kaçmaz!

Bu ödemeyi duyanların gözleri yuvalarından fırladı! Bu fırsat kaçmaz!

Para kazanmak için kendi işini kurmak isteyen kişilere yeni destek paketi açıklandı. 36 aya kadar fazi almadan 300 bin TL kredi müjdesi verildi. Araç gereç almak isteyenlere ekstra 50.000 TL verilecek. İşte konu hakkındaki ayrıntılar.



BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

KOBİ’lere sunulan finansal destek hakkında araştırmalar devam ediyor. KOBİ'ler için makul şartlarda finansal destek temin edilerek finansman problemlerinin çözümü, üretimi, kalite ve standartlarının çoğaltılması ile beraber istihdam oluşturmaları ve uluslararası seviyede rekabet etmeleri hedefiyle ödeme sunacağı aktarıldı.

Bu ödemeyi duyanların gözleri yuvalarından fırladı! Bu fırsat kaçmaz!

İlk kez başvuru yapacak kişiler için başvuruların bankalar üstünden yapılacağı söylendi Bankalar bağlamında KOSGEB KOBİ Finansman Destek Programı ve Protokolü bağlamında genel bankacılık mevzuatı, bankacılık teamülleri, banka mevzuatı ve kredi politikaları hedefinde değerlendirme yapılacağı söylendi. Destek ödemeleri ve başvurular hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyen  kişilerin http://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/destekdetay/1233/kobi-finansman-destek-programı adresi üzerinden ayrıntılar ile bilgi sahibi olabileceği söylendi.

Evde bakım maaşı alanlar bu habere hemen bakın! İşte bu kadar daha alacaksınız

Doğalgaz indirimini bekleyenler müjde! Yüzde 90 indirim bu ay uygulanacak

Altında sert düşüş! gram altın ücreti de 1258 TL'ye düştü


Geri Dön