07 / 05 / 2024

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurup paranızı alın!

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurup paranızı alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, yine müşterilerini memnun edecek bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, 300 TL hediye edeceğini duyuran banka, kampanyanın katılım şartlarını ve detaylarını da paylaştı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Yakınlarınızı, Hemen Davet Et butonuyla verilecek olan ve size özel olarak oluşturulan referans kodunu paylaşarak Yapı Kredi Mobil uygulamasından Yapı Kredi Müşterisi olmaları için davet edebilirsiniz.

  • Yakınlarınızı, Profilim > Yakınınızı Davet Edin > Davet Et aşamalarını takip ederek Yapı Kredi Mobil uygulamasından Yapı Kredi Müşterisi olmaları için size özel referans koduyla beraber davet edebilirsiniz.

  • Referans kodu, Yapı Kredi Mobil uygulamasından müşteri olma süreci içerisinde "Referans Kodu" alanına girilmesi gereklidir.

 Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurup paranızı alın!

  • Yapı Kredi Mobil uygulamasından size özel referans kodunu kullanarak müşteri olan her yakınınız için hem yakınınız hem size 50'şer lira puan hesabınıza aktarılacaktır.

  • Yapı Kredi Mobil uygulamasından size özel referans koduyla müşteri olduktan sonraki bir ay içinde Yapı Kredi kredi kartından bir kerede en az 500 lira işlem yapmış ya da en az bir faturasına Otomatik Ödeme Talimatı vermiş ve talimatla en az bir defa faturası ödemesi yapmış olan her yakınınız için hem yakınınız hem size 250'şer lira ilave puan hesabınıza aktarılacaktır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İş Bankası hesabı olanlar hesabını kontrol etsin! Bu para hesaplara yatacak!

e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar bu yardımdan faydalanacak!

Memura kira desteğinde bu kriter baz alınacak!


Geri Dön