05 / 05 / 2024

Bu yatırım fırsatını asla göz ardı etmeyin

Bu yatırım fırsatını asla göz ardı etmeyin

Bugün Türkiye’deki dev holdinglerin yeni kuşak temsilcileri borsalarda işlem görmeyen yüzlerce şirkette yatırımlar yapıyor. Öte yandan kitle fonlaması ise Türkiye’de hızla büyüyen ve yatırıma adeta aç bir alan.



Bu açıdan örneğin Türkiye’de fintekler, web 3 projeleri, blockchain teknolojileri, oyun projeleri, sağlık projeleri ve gıda teknolojileri üzerine çalışan bir sürü girişimin fon aradığı biliniyor. Buradan sonrası ise artık bir geniş görüşlülük ile ilgili. 

Yatırım portföyünün bir bölümünü paya odaklı kitle fonlamaları üzerinden risk sermayesine ayırıp, diğer yatırımlarınızın da yanında bir çeşitlendirme olarak alternatif yaratmak ciddi bir seçenek olabilir.

HEM ŞİRKETLER HEM DE FONLAR

Türkiye’de bazıları borsaya açık girişim sermayesi şirketleri ve diğer bazıları da yatırım fonları olmak üzere birçok girişim sermayesi yatırımları yapan şirket ve fon bulunmakta. Bu fonlar, gelecek potansiyeli yüksek olan girişimleri tespit edip erken aşama yatırımlarla ucuz maliyetten hisse sahiplikleri de oluşturuyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön