05 / 05 / 2024

Bu yatırım fırsatını asla göz ardı etmeyin

Bu yatırım fırsatını asla göz ardı etmeyin

Bugün Türkiye’deki dev holdinglerin yeni kuşak temsilcileri borsalarda işlem görmeyen yüzlerce şirkette yatırımlar yapıyor. Öte yandan kitle fonlaması ise Türkiye’de hızla büyüyen ve yatırıma adeta aç bir alan.



Bu fonları sermaye olarak kullanan girişimler ise çalışmalarını bir sonraki faza taşıyarak geleceğin unicornları olmak için çabalıyor. Bireysel yatırımcıların elinde ise bu şirketlere veya fonlara yatırım yaparak aslında girişimlere de yatırım yapma imkânı var. 

Borsa İstanbul’da işlem gören 7 farklı girişim sermayesi şirketi var. Bunların portföylerinde bulunan şirketlerin internet sitelerinden inceleme yapmak mümkün. Bunun dışında ayrıca yine 200’e yakın da girişim sermayesi yatırım fonu işlem görüyor.

Editörün Notu: Bu haberde yer alan bilgiler an itibariyle değişiklik gösterebilir. Bu nedenle yatırımcıların


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön