22 / 07 / 2024

Bu yıllar arası emekli olanlar dikkat! Eğer bu şartı yaparsanız 1300 TL maaşa zam gelecek!

Bu yıllar arası emekli olanlar dikkat! Eğer bu şartı yaparsanız 1300 TL maaşa zam gelecek!

Gündemde uzun süredir tartışılan İntibak zammı için son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. İntibak zammına ilişkin merak edilenler haberimizde yer alıyor...




Söz konusu yıllarda emekli olan SSK ve Bağ-kur emeklilerinin maaşlarına yapılacak intibak zammı ile birlikte, emekli maaşlarının 1.200 TL ile 1.300 TL arasında artacağı öngörülüyor. Bu konuda emekliler tarafından büyük bir beklenti söz konusu ve intibak zammının en kısa sürede hayata geçirilmesi bekleniyor. İşte detaylar...

 Bu yıllar arası emekli olanlar dikkat! Eğer bu şartı yaparsanız 1300 TL maaşa zam gelecek!

İntibak yasası yürürlüğe girecek mi?

Emekli vatandaşlar, 2023 yılı Ocak ayı itibariyle zamlı maaşlarını almaya başladılar. Ancak intibak yasası bekleyenler hala endişeli bir bekleyiş içerisindeler. Bazıları sevinirken bazıları hala net bir açıklama bekliyor. 
Meclis'in aldığı kararlar ve intibak yasası konusu hakkında yeni gelişmeler yaşanıp yaşanmayacağı ise  Ankara  kulislerinde konuşuluyor. İntibak yasası hakkında konuşulan iddialara ilişkin Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya açıklamalarda bulundu. Yakın gelecekte konu hakkında yeni gelişmelerin olup olmayacağı merakla bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön