17 / 05 / 2024

Buca Gölet alanı yenileniyor!

Buca Gölet alanı yenileniyor!

İzmir Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bilbordlarla halka sorduğu Buca Gölet alanını inceledi. Başkan Piriştina, Bucalıların görüşleriyle yenilenecek alanı haziran ayında hizmete sokmak istediklerini söyledi...




İzmir Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bilbordlarla halka sorduğu Gölet alanını inceledi. Başkan Piriştina, Bucalıların görüşleriyle yenilenecek alanı haziran ayında hizmete sokmak istediklerini söyledi.


Gündoğdu Meydanı’ndaki 1 Mayıs kutlamalarının ardından kurmaylarıyla ilçedeki yatırım alanlarını gezen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, kısa sürede önemli projeleri başlatmak istediklerini ifade etti. İlçede yeni yapılacak ve çok amaçlı salonların kazandırılacağı pazaryeri alanlarını gezen Levent Piriştina, ardından restoranları ve bazı bölümleri atıl kalan Gölet alanını gezdi. Zeki Metin Tiyatrosu ile restoranları kısa sürede yeniden faaliyete geçireceklerini ve bölgede çevre düzenlemesi yapılacağını aktaran Piriştina, tüm bunları Bucalılarından gelen talepler üzerine yaptıklarını söyledi. Bilbordlar ve basın yoluyla yaptıkları duyuru üzerine çağrı merkezi ve sosyal medya üzerinden gelen taleplerin tek tek titizlikle incelendiğini ifade eden Piriştina, “Bucalı hemşerilerimiz merak etmesin. En kısa zamanda görüşleri doğrultusunda beklentilerine yanıt verecek Gölet’i hizmete açacağız” diye konuştu.



Hürriyet


Geri Dön