18 / 05 / 2024

Bugüne kadar ki zamları unutun! Benzin ve motorine 'Aralık' tarifesi

Bugüne kadar ki zamları unutun! Benzin ve motorine 'Aralık' tarifesi

Ekim ayında petrolün yükselmesi ve doların da zirveye çıkmasıyla akaryakıt fiyatları artmıştı. Motorine yapılan üst üste zamların ardından dün benzin fiyatı da yükseldi. Akaryakıt fiyatları üzerinde etkili petrol fiyatı için Citi Research, yeni bir tahmin yaptı. İşte tüm detaylar...



Benzin ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatları üzerinde etkili petrol için yeni bir tahmin yapıldı. Citi Research dün yayınladığı raporda, petrol fiyatlarının Aralık ayına girerken yükselmesini beklediklerini belirterek 2022 dördüncü çeyrek ve 2023 ilk çeyrek için petrol fiyat tahminlerini 4-6 hafta önceki beklentilerine göre yukarı yönlü değiştirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön