05 / 05 / 2024

Bugüne kadar toplam kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi?

Bugüne kadar toplam kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), Mart ayında T10X modeli için ön sipariş almaya başlamıştı.. Peki şimdiye kadar kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi? İşte detaylar...



Kaç adet Togg teslim edildi?

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin yerli otomobili olan TOGG'un elektrikli SUV modeli T10X'in teslimatları hızla artmaya devam ediyor. Mayıs 2023'te 306 adet Togg T10X, müşterilere teslim edildi.

Son gelişmelere göre, geçtiğimiz ay Türkiye genelinde toplam 2095 adet elektrikli araç satıldı. Bu rakamın 306'sı TOGG markasına ait olan T10X modeline aitti. EBS Danışmanlık Genel Müdürü Erol Şahin, bu başarılı satış rakamlarını açıklarken, TOGG'un pazarda giderek daha fazla talep gördüğünü belirtti.

Bugüne kadar toplam kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi?

TOGG'un T10X modeli, Türkiye'nin yerli ve elektrikli otomobil atağı olarak dikkat çekiyor. Tamamen elektrikli bir SUV olan T10X, şık tasarımı, yüksek performansı ve çevre dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. İleri teknolojisi ve yerli üretim olması, Türkiye'nin elektrikli araç sektöründeki rekabet gücünü artırmayı hedefliyor.

EBS Danışmanlık Genel Müdürü Erol Şahin, TOGG'un satış performansının Türkiye'nin elektrikli araç pazarındaki büyümesine önemli bir katkı sağladığını belirtti. Ayrıca, yerli üretimin artmasıyla birlikte istihdamın da olumlu yönde etkilendiğini vurguladı.

TOGG, Türkiye'nin elektrikli araç sektöründeki yerlilik oranını artırmayı hedefleyen önemli bir projedir. Şirket, sadece yerli otomobil üretimiyle kalmayıp, ileri teknoloji ve yazılım alanında da önemli adımlar atmaktadır.

Bugüne kadar toplam kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi?

Mayıs 2023'te Türkiye'de 306 adet TOGG T10X teslim edildi. Bu başarılı satış rakamları, Türkiye'nin elektrikli araç sektöründeki yerlilik oranını artırma hedefine doğru atılan önemli bir adımı temsil ediyor. TOGG'un başarısıyla birlikte Türkiye'nin elektrikli araç pazarı büyümeye devam ediyor ve sürdürülebilir mobiliteye yönelik bir dönüşüm yaşanıyor.

Toyota fiyatları Haziran ayında zirve yaptı: En ucuzu 812 bin lira! İşte Toyota 2023 güncel fiyat listesi

Ve 2023 Tofaş Şahin Türkiye'de; Kendisi gibi fiyatı da efsane

Fiat en yeni ve ucuz elektrikli otomobilini tanıttı; Efsane geri dönüyor


Geri Dön