21 / 05 / 2024

Bulut İnşaat Çatalköy İlkokulu'na ek derslik inşa ediyor!

Bulut İnşaat Çatalköy İlkokulu'na ek derslik inşa ediyor!

Çatalköy Belediyesi ile Lara Park Otel, Bulut İnşaat ve Little Society of Kyrenia, Çatalköy İlkokulu' na yapılacak olan iki adet ek dersliğin inşaat maliyetini üstlendi. ..




Çatalköy İlkokulu'na yapılacak katkı için dün saat 10.00'da Çatalköy Belediyesinde basın toplantısı düzenlendi. 

Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, kurum kuruluşlar ve belediye yetkililerinin hazır bulunduğu toplantıda, Little Society of Kyrenia yetkilisi John Graham okula yapılacak ek dersliğin inşası için 9 bin Türk Lirası bağışta bulundu. 


Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu yaptığı konuşmada, sosyal dayanışmanın önemine dikkat çekerek, belediye, yatırımcı şirketler ve hayırsever kuruluşların katkılarıyla köy ilkokuluna 2 adet derslik kazandırılacak olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. 


Özel şirketler ile hayırsever kuruluşun konuya gösterdiği duyarlılığa teşekkür eden başkan Hulusioğlu, eğitime yapılan katkının anlamlı olduğunu kaydetti. 


Yerel yönetim ile özel şirketler arasındaki sosyal dayanışmanın bununla da sınırlı kalmadığını belirten Hulusioğlu, Adaeri Turizm Şirketi'nin de Çatalköy Belediyesi Kültür Merkezi restorasyonunun büyük bir bölümünü üstlendiğini vurguladı. 


Mehmet Hulusioğlu, bunlara ilave olarak; Oscar Turizm İşletmeleri tarafından da belediyeye 1 adet çöp kamyonu bağışında bulunulduğunu belirterek, yapılan bağışların halka hizmet olarak döneceğini kaydetti. 

Little Society of Kyrenia yetkilisi John Graham ise 2 yıl önce kurulan derneğin yardım amaçlı olduğunu belirterek, Çatalköy İlkokulu kapsamında eğitime katkı yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 


Kıbrıs Havadis


Geri Dön