06 / 05 / 2024

Bulvar İstanbul, bir yılda projenin yüzde 90'ını sattı!

Bulvar İstanbul, bir yılda projenin yüzde 90'ını sattı!

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul, 2013 Aralık ayından bu yana projenin yüzde 90’lık bölümüne denk gelen 1550 adet konutun satışını tamamlayıp hasılat rekortmeni oldu.



Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul’un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul 2014 yılının satış rekortmeni oldu. Projenin 2015 yılında satışa sunulan Bulvar Rezidans projesi de diğer etaplar gibi yoğun ilgi gördü. Toplam 37 kattan ve 165 daireden oluşan Bulvar Rezidans satışa çıktıktan sonra 1 saat içerisinde yüzde 90’lık satış elde etti. Projenin ön satış öncesinde de 1000’in üzerinde ön talep aldığını vurgulayan Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan,  “Projemiz 11 ihtisas hastanesinin yer alacağı temelleri atılan Sağlık Kent, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kanal İstanbul projelerine yakınlığı sayesinde dikkatleri üzerine çekiyor. 


700 MİLYON LİRALIK GELİR 


Bulvar Rezidans’ın ilerleyen dönemlerde yatırımcılarına ve ev sahiplerine yüksek prim getireceğini öngörüyoruz" dedi. Bulvar İstanbul projesinde yer alan mağaza ve dükkanları ilerleyen dönemlerde satışa çıkaracaklarını belirten Aydoğan: ‘’Bulvar İstanbul’da şu ana kadar toplam satıştan 700 milyon TL gelir elde edildi. 2015 yılı içerisinde ticari alanların ihalesini yapmayı planlıyoruz. Bulvar Cadde’yi bölgenin Bağdat Caddesi olarak konumlandıracağız. Burada geniş alışveriş imkanlarından eğlence, yeme- içme alanlarına kadar çeşitlilik gösteren bir yapı olacak’’ diye konuştu.


Arsa arayışı sürüyor


Aynı zamanda Özülke İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi de olan Aydoğan, "Arsa arayışlarımız sürüyor, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde ihalelere katılıyoruz. İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de de bir ofis projemiz olacak" diye devam etti.



Akşam


Geri Dön