03 / 05 / 2024

Bulvar Rezidans'ta daire satışları 1 saatte tamamlandı!

Bulvar Rezidans'ta daire satışları 1 saatte tamamlandı!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar Rezidans

Ön talep döneminde 1000'in üzerinde talep toplayan Bulvar Rezidans projesi bu sabah ön satışlarına başladı. 165 daireden oluşan projede ön satışlar 1 saat içinde tamamlandı.



Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans'ta bugün saat 08.00'de ön satışlar başladı ve 1 saat içinde dairelerin satışları gerçekleşti.  Bulvar Rezidans  için ön satış öncesi de yaklaşık 1000'in üzerinde ön talep toplanmıştı. 


Başakşehir bölgesinin ilk rezidans projesi Bulvar Rezidans'ta toplam 165 daire yer alıyor. Daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Bulvar Rezidans ta daire satışları 1 saatte tamamlandı!


1 yıl ötemeli özel ödeme koşullarının hazırlandığı Bulvar Rezidans projesinde yer alan dairelerin alanları 159 metrekareden başlıyor ve 341 metrekareye kadar yükseliyor. 


Dün akşam ön satışları öğrenen müşterilerin 1 saatte bitirdiği Bulvar Rezidans'ta yer alan dairelerin fiyatları 600 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 500 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


37 kattan meydana gelen kuleden oluşan Bulvar Rezidans projesinde görselle ilgili henüz Emlak Konut'tan onay bekleniyor. Projede metrekare birim fiyatları da 3 bin 300 TL'den başlıyor. 


Bulvar Rezidans'ın sosyal alanlarında neler var?


Bulvar Rezidans misafirlerine lüks rezidans hizmetleri sunmayı hedefliyor. Göletler, şelaleler, lavanta ve gül bahçelerinden meydana geliyor. 


Bulvar Rezidans ta daire satışları 1 saatte tamamlandı!


Bulvar Rezidans nerede?


Bulvar Rezidans; TEM Otoyolu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, metro, 11 ihtisas hastanesinin yer alacağı temelleri atılan Sağlık Kent, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kanal İstanbul projelerine oldukça yakın mesafede inşa ediliyor. 


Bulvar İstanbul hakkında:


1.555 daireden meydana gelen Bulvar İstanbul projesi; Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. 110 bin metrekare arazi alanına sahip Bulvar İstanbul projesinde toplam inşaat alanı 285 bin metrekare olarak belirlendi. 


2 etap halinde inşa edilen Bulvar İstanbul projesinde tüm daireler 2016 yılı içinde teslim edilecek. Projede fitness center, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, dinlenme alanları ile gölet bulunuyor. 


Bulvar Rezidans ulaşım: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir


Bulvar Rezidans iletişim:

Telefon: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön