18 / 05 / 2024

Bunları yapın borçtan kurtulun! Borç sarmalına girenlere çok önemli tavsiyeler!

Bunları yapın borçtan kurtulun! Borç sarmalına girenlere çok önemli tavsiyeler!

Özellikle dar gelirli vatandaş borç sarmalından bir türlü kurtulamıyor. Başta kredi kartı ve banka kredi borçları olmak üzere milyonlarca insan borcunu hangi bir yere ödeyeceğini şaşırıyor. İşte sizi bu sarmaldan kurtaracak yöntemler…



BORCUNUZ BİTENE KADAR HARCAMALARI KISIP, BİR EK GELİR OLUŞTURUN

Borçlarınızı daha hızlı ve kolay kapayabilmek adına çok acil olmayan harcamalarınızı bir süreliğine kısın ve bu süre içinde kendinize bir ek gelir oluşturun.

 Bunları yapın borçtan kurtulun! Borç sarmalına girenlere çok önemli tavsiyeler!

FAİZİ EN YÜKSEK OLAN BORCU ÖNCE KAPATIN

Unutmayın ki, borçluyu en fazla sarmala sokan unsur yüksek faizdir. Bu nedenle borçlarınız içinde faizi en yüksek olanı en önce kapamaya gayret edin.

UYGUN KREDİLERDEN FAYDALANIN

Özellikle kredi kartlarının faizi çok yüksektir. Bunu sakın unutmayın ve kredi kartı borcunuzu kapatabilmek için uygun faiz ve vadeyle tüketici kredisi çekmeyi deneyin. .

BORÇLARINIZI MOBİL UYGULAMALARLA TAKİP EDİN

Borçlarınızı günlük ya da haftalık olarak takip edin ve bununla ilgili anlık bilgilere sahip olmak için telefonunuzdaki mobil uygulamaları kullanın ve bu sürede yeni borçlanmalardan uzak durun.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön