06 / 05 / 2024

Bunu yapan yandı! İslam Memiş kritik seviyeyi verdi

Bunu yapan yandı! İslam Memiş kritik seviyeyi verdi

Ağustos'un ilk haftası piyasalarda kritik bir tarih olduğunu ifade eden İslam Memiş, sert dalgalanmaların yaşanacağını ifade etti. 3 başlıkla kritik süreci açıklayan Memiş, dolar ve gram altın direnç ve destek seviyelerini açıkladı. O seviyelerden almayın diyen Memiş, yeni alım tahminlerini söyledi.



DOLARDA DİRENÇ SEVİYESİNİ VERDİ
İslam Memiş, 10 Ağustos Çarşamba öncesi ve sonrasına piyasaların kritik süreçten geçeceğini belirterek döviz ve altın için uyarılarda bulundu. Altın satmalı mıyım? Dolar ne kadar olacak? gibi sorular merak konusu olurken Memiş, Çarşamba gününden sonra dalgalanmaların yaşanacağını ve yatırımcının bu süreçte dikkat etmesi gerektiğini ifade etti. Borsa İstanbul'da yükseliş devam edeceğini söyleyen Memiş, şu an en çok kazandıran işlemin Borsa olduğunu söyledi. Dolar/TL için 18 lira seviyesinin direnç seviyesi olduğunu belirten Memiş, direnç seviyesinin kırılmasından sonra 18,10 liraya kadar yükseleceğini de belirtti. Ons altın da ise destek seviyesinin 1770 dolar olduğunu ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön