27 / 04 / 2024

Altın fiyatları bir anda fırladı! Tahmini tutan İslam Memiş yeni seviyeyi açıkladı

Altın fiyatları bir anda fırladı! Tahmini tutan İslam Memiş yeni seviyeyi açıkladı

Piyasaların merakla beklediği ABD'nin Ekim ayı enflasyon rakamları paylaşıldı. Bu gelişmeden sonra altında ciddi bir tırmanış gelirken İslam Memiş yeni seviyeyi açıkladı. İşte tüm detaylar...



ABD'de ekim ayında enflasyon aylık yüzde 0,4, yıllık yüzde 7,7 oldu. ABD manşet enflasyonu, eylül ayında yıllık bazda beklentileri aşarak yüzde 8,2 olarak gerçekleşmişti. Çekirdek enflasyon, aylık bazda 40 yılın en yükseğine çıkarken; yıllık bazda yüzde 6,6 çıkmıştı.

İSLAM MEMİŞ YENİ SEVİYEYİ AÇIKLADI 
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gelen veriler sonrası değerlendirme yaptı. İslam Memiş yükselen gram altın fiyatı içinde yeni tahmin yaptı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Enflasyon beklentinin altında açıklandı. Borsalar coştu. Çünkü Fed’in güvercin olacağına dair iyimser beklenti arttı. Fed, faiz artırımlarını yavaşlatırsa dolar endeksinin 107 seviyesine gerilemesi, altının 1.800 dolar üzerine gümüşün 24 dolar seviyesinin üzerine yükselmesi.” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön