24 / 07 / 2024

Bunu yapanların hemen hesabına yatıyor! 7 bin liraya kadar...

Bunu yapanların hemen hesabına yatıyor! 7 bin liraya kadar...

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeler geliyor. Bankalar 7 bin lirayı aşan promosyon ve ek fırsatlarla emeklileri maaş müşterisi yapıyor. İşte, 2022 Emekli promosyonu veren bankalar...




ING 
ING Bank’tan yapılan duyuruya göre, maaşını taşıyan emekliler, emekli arkadaşlarını ING’li yaptıkları takdirde kişi başına 250 lira ve en çok 5 arkadaşını getirmek koşuluyla toplamda bin 250 liraya varan ek promosyon kazanabilmekte. Böylelikle emekliler toplamda 6 bin 250 TL’ye varan promosyon kazanma imkanı yakalamakta.

GARANTİ BBVA
Garanti BBVA Maaşını bankaya taşıyan emeklilere 5.000 liraya varan promosyon vermekte. Üstelik emekli yakınlarını davet edenlere de her bir yakını için 250 TL ödül sunmakta. Garanti BBVA, 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 3.500 TL, 1.500-2.500 lira arasında emekli ücretini alanlara 4.250 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 5.000 TL nakit promosyon ödemesi yapmakta. Promosyon ödemesinden, 1 Temmuz - 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında, gelir/aylıklarını üç yıl bankadan almayı taahhüt eden müşteriler yararlanmakta. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlamakta. Promosyon ödemesi için SGK’nın belirlemiş olduğu koşullar geçerli olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön