05 / 05 / 2024

Burs alan üniversite öğrencilerine sevindirici haber! Burs ücretleri bakın ne kadar oldu?

Burs alan üniversite öğrencilerine sevindirici haber! Burs ücretleri bakın ne kadar oldu?

Burs ücretleri yükseltilerek en düşüğü 1875 oldu. Üniversite öğrencilerinin burslarına gelen zam haberi burs alanları sevindirdi. Yapılan zamlara göre alınan bursa göre ödemelerde yükseklik yapıldı.



Yaşanan ekonomik sıkıntıların ardından öğrencilerin eğitim hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla burslara zam yapıldı. Üniversite öğrenimine göre burslarda ödeme farklılığı söz konusu olsa da tüm üniversite düzeyinde eğitim görenlerin bursları yükselti. Hangi bursun ne kadar olduğu ise öğrenciler tarafından merak ediliyor, işte tüm detaylar…

Burs alan üniversite öğrencilerine sevindirici haber! Burs ücretleri bakın ne kadar oldu?

Tam teşekküllü burs 1875 TL’den 2500  TL’ye yükseldi

2023 yılında, öğrencilerimiz için sevinç dolu bir gelişme yaşandı! Tam teşekküllü öğrenci bursu, daha önceki 1.875 TL'lik miktarından artarak  2.500 TL'ye yükseltildi.   Üst düzey üniversite eğitimini sürdüren öğrenciler de bu artıştan paylarını aldılar. Hem yurt içinde hem de yurt dışında doktora eğitimi gören öğrencilere sağlanan burslar da 7.500 TL'ye çıkartıldı. Bu da eğitim hayatlarını daha rahat ve kaygısız bir şekilde sürdürmelerine olanak sağlayacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön