01 / 05 / 2024

Bursa Atatürk Kent Ormanı ticari alana dönüştü!

Bursa Atatürk Kent Ormanı ticari alana dönüştü!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Atatürk Kent Ormanı'nın ticari alana dönüştüğünü söyledi. Bozbey, "Atatürk Kent Ormanı maalesef ticari bir alan haline geldi. Yapılan yanlıştan geri dönülmesi gerekiyor'' diye konuştu.



Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Odunluk Mahalle Muhtarı İlyas Seyhan ile görüştü. Seyhan, vatandaşların taleplerini de iletti. Seyhan, vatandaşların taleplerini de iletti. Muhtar, mahallenin sağlık ocağı, pazar yeri, taziye evi ve imam evi ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Bursa Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Bozbey, "Atatürk Kent Ormanı artık ticari bir alan haline geldi ve bizim bildiğimiz doğal orman vasfını kaybederek topoğrafyası bozuldu. Bunu daha önce defalarca kez söylemiştik.  'Burası ticarileşecek' demiştik ve istemesek de söylediklerimiz doğru çıktı. Atatürk Kent Ormanı kentin malıdır, yapılan yanlıştan geri dönülmesi gerekiyor ve Orman Bölge Müdürlüğü de bir an önce buraya müdahale etmeli. Orman Bölge Müdürlüğü'nü göreve davet ediyorum" açıklamasında bulundu.


Geri Dön