03 / 05 / 2024

Bursa il Müftülüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Bursa il Müftülüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, dün İl Müftülüğü Hizmet Binası ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin 452 konutluk inşaatının temelini de attılar.



Yalova Yolu üzerine yapılacak İl Müftülüğü hizmet binası ve 5 bin kişilik caminin temel atma töreninde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bugüne kadar Müftülüğümüzün içinde bulunduğu fiziki şartlar uygun değildi. 15 dönümlük araziye yapılacak olan Müftülüğümüz hayırlı hizmetler verecek. Müftülüğümüzün yanında da yeni adliye binası yapılacak. Biraz gecikti, ama önümüzdeki süreçte ihalesini yaparak temelini inşallah atacağız. 

Birkaç yüz dönümlük arazide ana arter üzerine yapılacak yeni kamu binaları bizleri mutlu ediyor" diye konuştu. 


BGC KONUTLARI NA İLK HARÇ... 


TOKİ ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Yunuseli Mahallesi'ne basın mensupları için yapılacak 452 konutluk inşaata temeli de Arınç ve Müezzinoğlu tarafından törenle atıldı. 


Bursa'da bir gün içerisinde bir çok hizmet binasının temelini attığım ifade eden Arınç, 'İnşallah gazeteci arkadaşlarımızın da böyle güzel ve örnek olacak konutlarına kavuşmaları için ilk adımı atıyoruz. Standart ve sefer tası mimari konutlar değil, çok ferah konutlara imza atılmış. Bu konutları aileleriyle mutlu mesut bir şekilde kullanmalarını diliyorum" dedi. 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da, "Burarım da en kısa sürede teslim ecüleceğini umuyorum" diye konuştu. 


Olay Bursa


Geri Dön