30 / 09 / 2024

Bursa Modern Festivali'ne 5 binden fazla Bursalı katıldı!

Bursa Modern Festivali'ne 5 binden fazla Bursalı katıldı!

Bursa"nın en büyük konut projesi Bursa Modern, Ekim ayı boyunca œYaza Veda Konserleri kapsamında birbirinden ünlü yıldızları ağırladı




 Gülben Ergen, MFÖ, Sertab Erener ve Ajda Pekkan"ın sahne aldığı konserler dizisine katılan 5000"den fazla Bursalı, Bursa Modern festival meydanında   coşku ile eğlendi.

Konut sektörünün lideri Sinpaş GYO ve yaz boyunca birbirinden keyifli konserlere imza atan BKM işbirliği ile Bursa Modern"de gerçekleşen œYaza Veda Konserleri Bursalılar"dan yoğun ilgi gördü. 5000"den fazla Bursalı"nın katıldığı konserler dizisinde Gülben Ergen, MFÖ, Sertab Erener ve Ajda Pekkan sevilen şarkıları ile Bursalıları coşturdu.

Sinpaş GYO olarak Bursa Modern"i, Bursa"nın yeni çekim merkezi haline getirdiklerini söyleyen Sinpaş GYO Reklam & İletişim Koordinatörü Barış Ekinci, sadece konut projesi değil, kurguladıkları konsept ile Bursa"da yeni bir yaşam alanı oluşturduklarını belirtti. œYaza Veda Konserlerinin Bursalılardan yoğun ilgi gördüğünü açıklayan Ekinci, œBursalılar Bursa Modern festival meydanını çok sevdi, yıl boyunca burada, festival ve konser   gibi çok özel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Konuklarımızın yoğun ilgisi bizi gelecek sezonlarda çok daha güzel etkinlikler düzenlemek için motive etti. Festival Meydanı, sadece Bursa"nın değil tüm çevre illerin en gözde etkinlik alanı olacak.    dedi.

Yıldızlar Bursa Modern"i çok sevdi

5000"in üzerinde Bursalının katıldığı œYaza Veda Konserleri 1 Ekim"de Türk pop müziğinin efsane grubu MFÖ ile başladı. 2 Ekim"de Gülben Ergen, 6 Ekim"de ise Sertab Erener"in sahne aldığı konserler dizisi 19 Ekim"de Süper Star Ajda Pekkan ile muhteşem bir final yaptı.

œYaza Veda Konserleri kapsamında Bursalılar ile buluşan yıldızlar, Sinpaş GYO"nun İstanbul dışındaki en büyük projesi olan Bursa Modern örnek dairelerinde   misafir edildi. Bursa"nın en büyük konut projesi Bursa Modern"den çok etkilenen Gülben Ergen, MFÖ, Sertab Erener ve Ajda Pekkan, konserlerinde sahneye gölün üzerindeki köprüden geçerek çıktı.

Bursa Modern festival alanı önümüzdeki günlerde de çok özel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek.


Geri Dön