04 / 05 / 2024

Bursa'nın Nilüfer Belediyesi karavan kamp alanı kuruyor!

Bursa'nın Nilüfer Belediyesi karavan kamp alanı kuruyor!

Nilüfer Belediyesi yeşil ile suyun buluştuğu en güzel bölgelerden biri olan Gümüştepe Mahallesi'nde Nilüfer Çayı'nın kenarında 12 bin 360 metrekarelik bir alanda karavan kamp alanı kuruyor..



 BURSA'NIN Nilüfer Belediyesi, bugüne kadar tesis olmadığı için Avrupa Kamp ve Karavancılar Federasyonu'nun haritalarında ve karavan tatilcilerinin güzergâhında olmayan Bursa'yı, bu alanda en gözde uğrak yeri haline getirecek projeyi yaşama geçiriyor. 


Nilüfer Belediyesi yeşil ile suyun buluştuğu en güzel bölgelerden biri olan Gümüştepe Mahallesi'nde Nilüfer Çayı'nm kenarında 12 bin 360 metrekarelik bir alanda karavan kamp alanı kuruyor. Uludağ Kamp ve Karavan Derneği işbirliği ile Gümüştepe Mahallesi'nde 70 metrekare idari bina, 360 metrekare sosyal tesis, içinde yemek pişirme, çamaşır yıkama, duşların, tuvaletlerin olduğu 154 metrekare büyüklüğünde bir bina, karavan park alanları ve çadır kamp alanlarıyla dört dörtlük bir tesis kazandırıyor. 40 karavan kapasiteli park alanına sahip tesisin en önemli bir diğer özelliği ise, çocuklarını kampçılık ve doğayla tanıştırmak isteyen ailelerin, güvenli bir ortamda burada kamp yapmasını sağlayacak olması. 


Tuna ÇAM/SABAH 


Geri Dön