18 / 05 / 2024

nilüfer çayı karavan ve kamp alanı

nilüfer çayı karavan ve kamp alanı

Nilüfer Belediyesi yeşil ile suyun buluştuğu en güzel bölgelerden biri olan Gümüştepe Mahallesi'nde Nilüfer Çayı'nın kenarında 12 bin 360 metrekarelik bir alanda karavan kamp alanı kuruyor..

Bursa Nilüfer House 1'de yüzde 30 peşinat 0,89 faizle! 

Alpiş İnşaat'ın Bursa'da hayata geçirdiği Nilüfer House 1 projesinde yüzde 30'dan başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. İlk 3 yıl için düşük taksit fırsatı sunulan projede ayrıca 60 ay şirket içi vade de yapılıyor. 

Bursa Nilüfer For City'de 36 ay vadeyle! 2025'te teslim! 

Nilüfer For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 336 konutun yer aldığı Nilüfer For City projesinden 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Nilüfer For City'de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Nilüfer For City projesinde toplam 336 konut yer alıyor. İşte Nilüfer For City projesi ile ilgili merak edilen detaylar....

Bursa Nilüfer Westion'da yüzde 50 peşinatla! Haziran 2024'te teslim!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Westion projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nilüfer Westion projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer 2022 projesi 12 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Nilüfer 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Nilüfer projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Nilüfer 2022 ucuz konut projesi...

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Nilüfer, kızı Ayşe'ye 2 milyon TL'lik ev aldı!

62 yaşındaki sanatçı Nilüfer, verdiği konserlerden kazandığı parayı konuta yatırıyor. Nilüfer son olarak İkitelli'de yapılan lüks bir projeden iki milyon değerinde daire satın aldı.

Nilüfer İlay Cami açıldı!

Bursa Nilüfer'e bağlı İrfaniye Mahallesi'nde Bursaspor Başkanı Ali Ay ve sahip olduğu tekstil firmasının çalışanları tarafından yaptırılan İlay Cami açıldı. 

İşte Nilüfer'in Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villası!

Nilüfer; kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home'a açtı.

Nilüfer Kültür Mahallesi’ne yeni pazar yeri inşa edilecek!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanı ile makamını Kültür Mahallesi’ne taşıdı. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Bozbey, Kültür Mahallesi’ne pazaryeri ve 3 yeni park yapacaklarını söyledi.

Nilüfer Belediyesi'nde aslan payı ulaşımın!

Bütçeden, en büyük pay olan 60 milyon lirayı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne ayıran Nilüfer Belediyesi, yılın ilk yedi ayında yaklaşık 50 bin ton malzemeyle 36 kilometre asfalt kaplama yaptı.

Nilüfer Karaman'da kentsel dönüşüm sinyali!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 'Başkan Burada' karavanıyla bu hafta Karaman Mahallesi'nde halkla bir araya geldi. Başkan Mustafa Bozbey, 14 bin nüfuslu Karaman Mahallesi'nde talepleri dinledi.

nilüfer çayı karavan ve kamp alanı Haberi

nilüfer çayı karavan ve kamp alanı

 BURSA'NIN Nilüfer Belediyesi, bugüne kadar tesis olmadığı için Avrupa Kamp ve Karavancılar Federasyonu'nun haritalarında ve karavan tatilcilerinin güzergâhında olmayan Bursa'yı, bu alanda en gözde uğrak yeri haline getirecek projeyi yaşama geçiriyor. 


Nilüfer Belediyesi yeşil ile suyun buluştuğu en güzel bölgelerden biri olan Gümüştepe Mahallesi'nde Nilüfer Çayı'nm kenarında 12 bin 360 metrekarelik bir alanda karavan kamp alanı kuruyor. Uludağ Kamp ve Karavan Derneği işbirliği ile Gümüştepe Mahallesi'nde 70 metrekare idari bina, 360 metrekare sosyal tesis, içinde yemek pişirme, çamaşır yıkama, duşların, tuvaletlerin olduğu 154 metrekare büyüklüğünde bir bina, karavan park alanları ve çadır kamp alanlarıyla dört dörtlük bir tesis kazandırıyor. 40 karavan kapasiteli park alanına sahip tesisin en önemli bir diğer özelliği ise, çocuklarını kampçılık ve doğayla tanıştırmak isteyen ailelerin, güvenli...