30 / 04 / 2024

Businist Office satışta! Metrekaresi 4 bin dolardan başlıyor!

Businist Office satışta! Metrekaresi 4 bin dolardan başlıyor!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketleri SVR Grup'u kurarak kentsel dönüşümde İstanbul'un simge alanı haline gelen Fikirtepe'de Businist Office projesini hayata geçiriyor. Projede ofislerin metrekare fiyatı 4 bin dolardan başlıyor...



İnşaat sektörünün deneyimli markalarının oluşturduğu Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketleri SVR Grup'u kurarak kentsel dönüşümde İstanbul'un simge alanı haline gelen Fikirtepe'de Businist Office projesini hayata geçiriyor.


İstanbul'un tam kalbinde yeni açılacak Avrasya Tüneli'nin çıkış noktasında yer alacak E-5 cepheli proje; Marmaray'dan Metro'ya ve Kalamış Marina'ya kadar yüm yolların kesiştiği noktada, Boğaz hattına yakınlığıyla en değerli lokasyonlardan olan Fikirtepe'de 2 etap halinde hayata geçirilecektir.


Projenin lansmanı yapılan 1.etabında; 116 bin metrekare inşaat alanında 3 blok halinde yükselecek olan Businist Office projesinde, toplamda 393 ofis ünitesi ve 22 adet ticari alan yer alacaktır. Proje, yüksek prim potansiyeli ve yarattığı katmadeğer ile daha lansmanı yapılmadan yerli-yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarmıştır.


Businist Office satışta! Metrekaresi 4 bin dolardan başlıyor!


Fikirtepe'yi modern ofisle tanıştıran proje; "Businist Office"


Projenin 26 Mayıs'ta düzenlenen lansman toplantısında SVR Grup adına konuşan Aydoğan Selimoğlu, toplam yatırım değeri 550 milyon TL olan projede metrekare satış fiyatlarının 4 bin dolardan başlayıp 6 bin dolara kadar çıktığını söyledi.


Aydoğan Selimoğlu, Fikirtepe'de hayata geçecek olan Businist Office projesinin lansman fiyatları ile yerli ve yabancı yatırımcılara cazip yatırım fırsatları sunduğunu vurguladı.


İstanbul'un yükselen değeri olan Yeni Fikirtepe'ye inandıkları için burada Businist Office projesini geliştirdiklerini işaret eden Selimoğlu, "Kentsel dönüşüm faaliyetlerinin başladığı bölge, geliştirilen plan ve projelerle İstanbul'un en modern bölgelerinden biri haline gelecek. Bölge; bu özelliği ile şimdiden İstanbul'un cazibe merkezi haline geldi. Öyle bir proje tasarlandık ki; burada çalışanlar evlerine dönmek istemeyecekler" dedi.


Prestijli ofisler...

Ulaşım akslarına yakın ve merkezi bir lokasyonda yer alan projede kat bazında 1.250 metrekarelik ofis alanları bulunduğuna işaret eden Selimoğlu, projenin özelliklerini şöyle sıralıyor: " Özel planlaması ile rahat bölümlenebilme özelliğie sahip olan projede, kullanılabilir net ofis alanları çeşitli metrekare seçeneklerini barındırıyor. Ofislerdeki kat yüksekliğinin 3,8 metre plarak tasarlanması da projeye ayrı bir ferahlık katıyor. Binaların tasarımında; çalışma koşullarının verimini artırmak amacıyla, batı güneşinin olumsuz etkilerini azaltacak yönlendirmeler yapılmış, cephe projelerinde bu kriter dikkate alınarak projeler oluşturulmuştur. Kat bazında tasarlanan balkonlu ofisler ile; çalışanlara verimli olduğu kadar, konforlu çalışma alanları sunulmuştur. Çarşı katında yer alan mağazalar ile; hem yakın çevresine, hem de üzerinde yer alan ofis katlarına hizmet veren dinamik ve ferah sokak dokusu tasarlanmıştır. 


Businist Office satışta! Metrekaresi 4 bin dolardan başlıyor!


3 kuleden oluşuyor

Mimari projesi Efekta Mimarlık yarafından hazırlanan projenin 1.etabının toplam inşaat analı 116 bin 600 metrekareden oluşuyor. Projede, Kule A'da 190 ofis, Kule B'de 189 adet ofis, Kule C'de 14 adet ofis olmak üzere toplam 393 adet ofis bulunuyor. Ofisler, 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen modülasyonlar ve mimari proje esnekliği sayesinde kat bazında maksimum 1,250 metrekareye kadar farklı kullanım alanı alternatiflerş sunmaktadır. Zemin katta yer alan 22 adet ticari alan; 60 metrekare ile 380 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir.


Kolay ulaşılabilir lokasyon

Proje, Metro, E-5, Marmaray, Avrasya Tüneli çıkışı ve Bığaz köprüsü gibi İstanbul ulaşom akslarının göbeğinde yer alması ile merkezi ve kolay ulaşılailir bir proje olarak dikkat çekiyor. 


Businist Office projesinde; toplantı ve eğitim odaları, IT destek hizmetleri, Cafe ve Restaurantlar, Arşivleme için depolar, kuru temizleme, terzi, lostra, kuaför, kırtasiye, copy center, eczane, vale, fitness club, eğlence merkezi, kreş, sağlık merkezi, gibi isteğe bağlık hizmetler de yer alacak.


Telefon: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com


projeye sor



Geri Dön