03 / 05 / 2024

Fikirtepe Businist Office projesinde metrekare fiyatları 4 bin dolardan başlıyor!

Fikirtepe Businist Office projesinde metrekare fiyatları 4 bin dolardan başlıyor!

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Selimoğlu İnşaat, Vartaş ve Rochel Yapı, kentsel dönüşüm için bir araya geldi. Yatırım bedeli 550 milyon TL olan projede metrekare fiyatları 4 bin dolardan başlıyor...



SVR Grup, Fikirtepe'de Businist Office projesini hayata geçiriyor. Yatırım bedeli 550 milyon TL olan projede metrekare fiyatları 4 bin dolardan başlıyor.


İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Selimoğlu İnşaat, Vartaş ve Rochel Yapı, kentsel dönüşüm için bir araya geldi. SVR Grup adıyla yeni bir şirket kuran ortakların ilk projesi ise İstanbul'un simge alanı haline gelen Fikirtepe'de Businist Office oldu. İstanbul'un kalbinde, yeni açılacak Avrasya Tüneli'nin çıkış noktasında yer alan E5 cepheli proje, Marmaray'dan Metro ve Kalamış Marina'ya uzanan tüm yolların kesiştiği Fikirtepe'de iki etap halinde hayata geçirilecek. Projenin lansmanı yapılan 1'inci etabı, 116 bin metrekarelik inşaat alanında üç blok halinde yükselecek. 393 ofis ünitesinin yer aldığı Businist Office'te 22 adet de ticari alan bulunacak. 


4 BİN $'DAN BAŞLIYOR 

SVR Grup adına konuşan Aydoğan Selimoğlu, toplam yatırım değeri 550 milyon TL olan projede metrekare satış fiyatlarının 4 binden başlayıp 6 bin dolara kadar çıktığını söyledi. Projenin yerli ve yabancı yatırımcılara cazip fırsatlar sunduğunu belirten Selimoğlu, "SVR Grup olarak Fikirtepe'nin her yerinde bulunmaya karar verdik. Kızıltoprak'tan Göztepe'ye kadar uzanan hatta projeler geliştirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 



Sabah Gazetesi 


Telefon: 0 216 407 24 00 - 01 - 02 - 03 - 04

Web: www.businist.com


Geri Dön