21 / 05 / 2024

Bütçe dostu Tecno Spark 9 Pro avantajlı fiyatı ile satışa çıktı

Bütçe dostu Tecno Spark 9 Pro avantajlı fiyatı ile satışa çıktı

Carrefour'un Web sitesinden yapılan alış verişlerde CarrefourSA kart'a özel %14 indirim sunması insanları cezbetti. İndirimin detaylarını merak edenler haberimizi mutlaka okumalı



Depolama: Telefon, 64 GB dahili depolama alanı sunar. Ayrıca, microSD kart kullanarak depolama alanını genişletebilirsiniz.

Kamera: Spark 9 Pro, arka kısmında dört lensli bir kamera sistemi taşır. Ana kamera, 50 MP çözünürlüğünde yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilir. Ayrıca, ultra geniş açı, makro ve derinlik sensörü gibi ek lensler de bulunur. Ön tarafta ise 16 MP çözünürlüğünde bir selfie kamerası mevcuttur.

Pil: Telefon, 5.000 mAh'lik büyük bir bataryaya sahiptir. Bu batarya, günlük kullanım gereksinimlerini karşılamak için yeterli bir süre boyunca şarj dayanıklılığı sağlar.

İşletim Sistemi: Spark 9 Pro, Android 11 tabanlı HiOS işletim sistemiyle çalışır. Bu, kullanıcı dostu bir deneyim sunar ve çeşitli özelleştirme seçenekleri sunar.

Bütçe dostu Tecno Spark 9 Pro avantajlı fiyatı ile satışa çıktı

Tecno Spark 9 Pro, bütçe dostu bir seçenek arayan kullanıcılar için çekici olabilir.

Tecno Spark 9 Pro'nun en çok tercih edilen özelliği, yüksek çözünürlüklü ve çoklu lensli kamera sistemi olabilir. Telefon, 50 MP ana kamera lensi ve ek olarak ultra geniş açı, makro ve derinlik sensörü gibi ek lenslerle donatılmıştır.

SAMSUNG GALAXY S21 FE  08 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Tecno Spark 9 Pro satış fiyatı: 5.990,00 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: carrefoursa

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 09 Haziran 2023 tarihinde saat 23: 10'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.47 Türk Lirası, euro 25.26 Türk Lirası, altının gramı ise 1501 Türk Lirası değerinde.

İş Bankası'ndan gelen teklif vatandaşa voleyi vurduracak! Emekliler bu promosyonlara hayır diyemeyecek

Araba alacaklar dikkat! İşte 600 bin TL altındaki sıfır araçlar

Kamuda çalışmak isteyenlere müjde! Memur olma şansını kaçırmayın


Geri Dön