29 / 04 / 2024

Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler!

Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Kampanya kapsamında yüzde 50 peşinatla 50 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler şöyle; Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak...



Reklam filminde Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler hakkında bilgilere değinmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


"Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında firma bünyesinde 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler içerisinde olan My Towerland projesinde teslimler hemen gerçekleşirken, konut fiyatları 697 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Kampanya dahilinde yüzde 10 tutarında peşinat ödemesi yapılıyor. Geri kalan tutarın yüzde 50'si için banka kredisi kullanılırken, kalan bakiye vade farksız ara ödeme olarak ödeniyor. 


Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler kapsamında olan My Home Maslak projesinde başlangıç fiyatı 527 bin TL olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar hemen teslim ediliyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön