30 / 04 / 2024

Büyük Ağaoğlu kampanyasında hangi projeler var

Büyük Ağaoğlu kampanyasında hangi projeler var

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'deki My Towerland ve Avrupa yakası Maslak'ta yer alan My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyaya göre firma bünyesinde 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler!

Kampanya kapsamında yüzde 50 peşinatla 50 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler şöyle; Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak...

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Samsung'dan büyük ağustos kampanyası! Beyaz eşya almak isteyenler dikkat! Bu fırsatı sakın kaçırmayın

Samsung, beyaz eşya ürünlerinde 31 Ağustos saat 23:59'a  kadar geçerli olacak şekilde  büyük bir kampanya başlattı. Beyaz eşya almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! İşte detaylar...

Benzin ve motorinde büyük düşüşün eli kulağında! İşte 11 Nisan 2022 güncel brent petrol fiyatı...

Brent petrol dünya piyasasında 100,80 dolar oldu. Brent ve petrolün 100 doların da altına inmesi beklenirken, benzin ve motorinde büyük bir indirim beklentisi içine girildi.

Samsung ‘Büyük TV Günleri’ kampanyasını açıkladı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Samsung ‘Büyük TV Günleri’ kampanyasını başlattı. 18-31 Mart 2022 tarihleri arasında seçili model televizyonlardan birini satın alanlara 16 bin TL’ye varan kart hediye ediliyor. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Van iç havzasındaki büyük barajlar deprem riski altında uyarısı!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Tosun, Van iç havzasındaki büyük barajların deprem riski altında bulunduğunu dile getirdi.

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

İzmir Büyükşehir, Beyoğlu'ndaki arsasını satıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1959 yılında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinden satın aldığı arsa, 60 yıl sonra satılmak isteniyor. AK Partili meclis üyeleri, satılmasını istemedikleri arsaya 'İzmir Evi' yapılmasını talep ediyor... 

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Ümraniye Büyük Cami için açılan beton alım ihalesi iptal edildi!

Ümraniye’de inşaatı devam eden Büyük Camii’nin inşaatında kullanılmak üzere açılan hazır beton alım ihalesi ödenek yetmediği için iptal edildi.

Büyük Ağaoğlu kampanyasında hangi projeler var Haberi

Büyük Ağaoğlu kampanyasında hangi projeler var

"Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" sloganıyla başlatılan Büyük Ağaoğlu kampanyasının reklam filminde, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kameraların karşısına geçti.


Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim projelerinden My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında isteyenler firma bünyesindeki ödeme planından yararlanırken, isteyenler banka kredisi kullanıyor. 


Büyükağaoğlu kampanyası dahilinde konut tutarının yüzde 50'lik kısmı peşinat olarak verildikten sonra geri kalan tutar 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendiriliyor. 


Banka kredili ödeme planında ise yüzde 10 tutarında peşinat ödendikten sonra kalan tutarın yüzde 50'si için banka kredisi kullanılırken, kalan yüzde 40'lık kısım ise vade farksız ara ödeme olarak ödeniyor. 


My Towerland!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen My Towerland projesinde fiyatlar 697 bin TL'den başlayarak değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar konut...